Představení členky: Mgr. Monika Nevolová

14.12.2016
Smart Network

Vaše firma nese název Umění v práci. Přibližte našim čtenářům, čím se zabýváte.

Umění v práci znamená doslova „techniky z umění používané v práci nebo pro práci“, taková je hlavní myšlenka. Jde zejména o techniky vhodné pro seberozvoj a zlepšování komunikace, protože využívám pro své workshopy metody stand up comedy, improvizace, storytellingu, a to vše v kombinaci s koučinkem a dalšími komunikačními metodami. Umění prostě patří do práce i do života, protože vám může přinést více smysli, prožitku i vášně do toho, co děláte.

 

Kým tedy jste?

Jsem autorka knih, kouč, lektor komunikace, improvizace a storytellingu a občas také moderátor. A v poslední době i patronka svého vlastního školícího prostoru na Vysočině – www.kvetnov.cz.

 

Píšete knihy? Jaké?

Už několik let vydávám knihy ve vydavatelství Grada. Na kontě v tuhle chvílí mám spoluautorsky a autorsky tyto: Buďte mistry improvizace, Bez výmluv, Přeji ti krásné Vánoce, Dotýkání dovoleno, Hackněte svůj život (nejen) pomocí technologií a v současné době dokončuji knihu o Storytellingu. Vše najdete na www.grada.cz

 

Jak dlouho se v této oblasti pohybujete/podnikáte?

Umění v práci jako firma existuje 2 roky, ale činnostem, které pod toto spadají se věnuji už celkem 4 roky, možná i více.

 

Jakou formou vzdělávání probíhá a jaké nástroje používáte?

Záleží, zda se jedná o skupinový trénink nebo individuální koučink. Buď se věnuji klientovi individuálně a zaměřuji se především na techniku koučování, aby bylo dosáhnuto klientových cílů, nebo jde o konzultace v rámci komunikačního tréninku či mentoring. Pokud pracuji se skupinami, tak jde především o hravé techniky a cvičení, velmi interaktivní a zážitková forma vzdělávání, zasazené do teorie, diskuze a sdílení účastníků. Vedlejším produktem takového vzdělávání je často humor a protože je to zábavné, je to i zapamatovatelné.

 

Pro koho jsou vaše služby určené?

Všem lidem, kteří chtějí tím, co říkají, pozitivně ovlivňovat druhé, těm, kteří chtějí lépe a snadněji komunikovat a zvládat změny a další životní situace s nadhledem. Prostě pro všechny, kdo chtějí být více autory svého života. Bez ohledu na věk, pohlaví, pozice...

 

Pořádáte v nejbližší době nějakou akci, na kterou byste nás ráda pozvala?

Ano, aktuální akce na nový rok najdete na www.umenivpraci.cz v sekci aktuální workshopy. Tam se snažím průběžně informovat o chystaných termínech. To jsou otevřené kurzy a tréninky ty firemní je možné poptat individuálně.

 

Odkazy: www.umenivpraci.cz, www.kvetnov.cz

 

Zajímavé info odkazy:

Co je improvizace: Klikněte ZDE

Co je storytelling: Inspiraci najdete ZDE

Stand up jako nástroj k osobnímu rozvoji: Klikněte ZDE

Článek „I koučové jsou umělci"

Mgr. Monika Nevolová

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace