Představení členky: Václava Mášová - Moje cesta ke zdraví

22.11.2022
Smart Network

Kdybyste se mě před pár lety zeptali, v čem chci podnikat, rozhodně by mě ani nenapadlo, že budu výživová a dietní poradkyně. Jako vystudovaná právnička, pracující deset let v nadnárodní reklamní agentuře, jsem měla k zdravému životnímu stylu daleko asi jako z Prahy do Košic. Navíc s mojí spíše vychrtlou postavou ani nebyl důvod se zdravou stravou zabývat. 

 

Vše se mění, vyvíjí a to stejné se stalo se mnou a mou postavou po dvou dětech s čtyřicítkou v občance. Když jsem na sobě „otestovala“ redukční program The 1:1 Diet (tehdy ještě pod názvem Cambridge Weight Plan) a zjistila, že opravdu funguje, měla jsem jasno. Chtěla jsem, aby i ostatní lidi zažili ten pocit, když je člověk spokojený sám se sebou, cítí se komfortně ve svém těle a je odhodlaný si váhu udržet. Hlavně u žen je pak vidět, jak jim stoupne sebevědomí a rozkvetou.

 

Snímek obrazovky 2022-11-22 v 13.49.21.png

 

Najednou jsem si začala všímat, kolik lidí trpí nadváhou, ne-li rovnou obezitou a jak k tomu přispívá moderní styl života. V práci mají schůzku za schůzkou, sedavý způsob života v kanceláři a nebo za volantem. Na pořádné jídlo není čas, rychlá doba si žádá i rychlé stravování. V tomto momentě začnou lidi šahat po tzv. ultrazpracovaných potravinářských produktech (UZPP), což jsou potraviny, které prošly řadou technologických procesů a s původními surovinami tak mají jen pramálo společného.

 

Tyto potraviny jsou typicky levné, mají dlouhou trvanlivost, vysokou energetickou nálož, díky umělým přísadám jsou chutné a naopak neobsahují téměř žádné vitaminy či minerály, které naše tělo potřebuje. Typicky jsou to různé hotovky určené k přímé konzumaci: mražená pizza, sušenky, krekry, konzervy, slazené nápoje a další.

 

Přestože se tyto výživově prázdné potraviny staly běžnou součástí našeho jídelníčku, mohou škodit víc, než si myslíme. V poslední době roste evidence prokazujících přímou souvislost mezi nárůstem civilizačních onemocnění včetně diabetu II. typu a konzumací
UZPP.

 

Co mohu doporučit, abyste se i v pracovně vypjatých dnech stravovali rozumně a zdravě je, abyste si naplánovali denní jídla dopředu a nosili si s sebou pohotové svačinky – skvěle poslouží zelenina a ovoce, neochucený kefír, ořechy, nebo doma připravená bageta z celozrnného pečiva.

 

Pokud máte chuť posunout se ještě o úroveň výš, sáhněte po produktech nahrazujících kompletní jídlo. Takovými produkty jsou potraviny The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Produkty The 1:1 Diet jsou registrovány jako obohacené (fortifikované) potraviny splňující přísné legislativní podmínky EU i ČR.

 

Snímek obrazovky 2022-11-22 v 13.50.33.png

 

Každý produkt je kompletní náhradou jídla, obsahuje přesně 200 kcal, je nutričně vyvážený, obsahuje vysoce hodnotné bílkoviny, minimum tuků a cukrů. Navíc se v každé porci nachází 33 % doporučené denní dávky vitamínů, minerálů a stopových prvků. A výběr je opravdu pestrý – koktejly, smooties, polévky, hlavní jídla,čokoládové tyčinky i proteinové chipsy.

 

S programem The 1:1 Diet zhubli i herci ze seriálu Ulice Pavel Řezníček a Anežka Rusevová.

 

Snímek obrazovky 2022-11-22 v 13.42.30.png

 I když jsou potraviny The 1:1 Diet primárně určeny pro redukční dietu, skvěle poslouží i v běžném životě jako zdravá a vyvážená náhrada jídla s přesně kontrolovaným kalorickým příjmem.

 

Snímek obrazovky 2022-11-22 v 13.50.26.png

 

K dostání v poradně The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, Okružní 1, Brno – Lesná.

 

ZDE

 

Snímek obrazovky 2022-11-22 v 13.50.43.png 

 

 

Autor: Václava Mášová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace