Představení členky: Žaneta Zieglerová - Performia

22.11.2016
Smart Network

Jste součástí týmu firmy Performia. Čím se zabýváte?

Společnost Performia se jednoduše zabývá tím, jak ve firmách vybudovat výkonný tým. Přesněji řečeno, podporujeme firmy v najímání a hodnocení pracovníků tím, že vkládáme do rukou šéfů, manažerů a personalistů naše know-how a efektivní on-line nástroje.

Díky tomu si dokáží firmy vytvořit produktivní tým lidí, kteří jim pomáhají prosperovat a dosahovat snáze svých cílů.

 

Jak dlouhou historii tato firma má? A Jak dlouho jste členkou jejich týmů?

V České republice působí společnost Performia od roku 2004 a od té doby stabilně roste. Mimo Českou republiku působí původně švédská společnost v dalších 29 zemích světa a česká „pobočka“ se letos stala už potřetí v řadě tou nejlepší v expanzi v celosvětové síti Performia. Já jsem členkou týmu od září 2016.

 

Lidský kapitál je základ každého podniku

S čím se na Vás klienti obracejí? Jaké služby poskytujete?

Nejčastěji se na nás klienti obracejí s potřebou zefektivnit výběr zaměstnanců a naučit se vybrat do svých týmů lidi, u kterých se nespálí a kteří jim opravdu budou pomáhat sunout jejich firmu dopředu.

Všichni naši klienti si uvědomují, že lidé jsou základ a pokud je neumí efektivně a dobře vybrat, znamená to pro ně v konečném důsledku ztrátu finanční i časovou a pro šéfa mnoho vrásek na čele.

Nabízíme tedy možnost vzdělání se v oblasti výběru a hodnocení pracovníků nebo využití našich on-line nástrojů, které zredukují fluktuaci a chybný výběr téměř na nulovou hranici. Jedná se například o dotazník "ověření produktivity" nebo test osobnostních a pracovních předpokladů "U-test".

V současné době probíhá v našem systému průměrně 800 testů a dotazníků týdně. Pravidelně pořádáme v Čechách i na Moravě semináře na téma výběr zaměstnanců, jejich produktivita či motivace.

 

Dáváme klientům "jiný pohled" na personalistiku

Proč si klienti vybírají právě vás? V čem jste jedineční?

Jsme jedineční v zaměření na výkonnost zaměstnanců a přesnosti výsledků. Dáváme klientům "jiný pohled" na personalistiku firmy, a to je budoucnost. To, v čem se lišíme třeba od personálních agentur, je to, že své know-how sdílíme a snažíme se naučit naše klienty vybrat si svůj tým sami.

Protože nejlépe si své lidi vždy vyberou oni, nikdo totiž jejich firmu nezná lépe než oni sami. S námi se klienti vyhnout náboru milých lenochů a naopak si přitáhnou produktivní „tahouny“.

 

Nahradíte plně personální oddělení ve firmě? Nemusí se tedy jako majitel starat o tyto záležitosti?

Jsme schopni pronajmout našeho profesionálního personalistu na určité období a pomoci v tom, na co třeba šéf nemá prostor, ale jak jsem již zmiňovala, naším hlavním cílem je to klienty naučit, tím se celý systém stává efektivnějším a pro firmu výhodnějším.

 

 

Chcete našim čtenářům prozradit nějaké novinky?

Není to úplná novinka. Ale protože proběhla v minulém roce a byla úspěšná, zařadila ji naše výkonná ředitelka Lucie Spáčilová, lektor tohoto workshopu, i tento rok.

Jedná se o workshop "Moje personální strategie" - určená personalistům a HR manažerům, kteří si v inspirativním prostředí vytvoří svou personální strategii na další rok (plán ohledně najímání a práce s lidmi). Tento workshop se koná vždy v lednu nového roku.

Mimo to máme třeba novinku, která už se stala velmi vyhledávanou, v podobě workshopu o najímání přes sociální sítě, ten míváme pravidelně v průběhu roku.

 

Proč jste se stali členy klubu Smart Network a co Vás na aktivitě v klubu nejvíce baví?

K oblasti podnikání patří i networking. Do té doby, než jsem poznala slečnu Gabrielu Mrkvicovou, jsem o této oblasti moc nevěděla a již při první snídani jsem pochopila její záměr a to mne zaujalo.

Smart Network nejen že propojuje firmy při ranní snídani, ale pořádá různé akce, které spolupráci krásně prohloubí. Těším se nejvíce na představení v jedné minutě - nové nápady, nové záměry, nové myšlenky.

Žaneta Zieglerová, DiS.

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace