PŘEDSTAVENÍ našeho člena - Tomáš Kvaček

27.2.2019
Smart Network

Představte našim čtenářům, co je předmětem Vaší činnosti.

Rozvíjíme franchisová studia s elektrickou stimulací svalu – BODY EXPRESS. Elektrická stimulace svalu – EMS, je pojem, který se několik desetiletí využívá v medicíně, v souvislosti s rehabilitací a rekonvalescencí. Pomocí slabých, ale velmi častých elektrických impulzů, jsou svaly aktivovány stejným způsobem, jako je aktivuje tělo přirozeně. Jen daleko častěji (přibližně 85 krát za sekundu ). Takovouto aktivací dochází buď k uvolnění zatuhlých svalů  nebo k jejich posílení.

Jak dlouho se věnujete této činnosti a co tomu profesně předcházelo?

Této tréninkové metodě se věnujeme od počátku, EMS v ČR. To znamená od roku 2014. První studio BODY EXPRESS následně otevřelo v roce 2015. Myšlenka k založení franchisových studií se zrodila u Tomáše Krmíčka, bývalého mistra světa ve sportovním aerobiku, který je tvůrcem konceptu a franchisorem celé sítě BODY EXPRESS.

Co Vás na Vaší práci nejvíce baví?

Moje role, v síti BODY EXPRESS, je ta obchodní. Mám na starosti celkový rozvoj sítě na území ČR a Slovensku. Baví mě to celkové cestování, potkávání nových lidí a výběr potenciálních franchisantů. Mám samozřejmě velkou radost, když našim franchisantům díky precizní metodice a know how dopomůžeme k úspěšnému podnikání. A také mě samozřejmě těší obrovské výsledky našich klientů, kteří BODY EXPRESS pravidelně navštěvují.

IMG_20190115_1648234.jpg

Kde jste získával zkušenosti?

Každý to máme trochu jinak. I když máme společný jmenovatel ve vrcholové sportu, tak ta cesta k EMS a BODY EXPRESS byla rozdílná. Já jsem nejvíce zkušeností nasbíral ve sportovní gymnastice, sportovním aerobiku či Teamgymu. Za těch cca 25 let vrcholového sportu a reprezentace jsem získal velmi dobré povědomí, jak naše tělo funguje a jakou má EMS přidanou hodnotu. Prošel jsem od trenérské činnosti, přes obchodní zastoupení výrobce pro EMS trénink až k BODY EXPRESS. A historicky se v obchodní činnosti pohybuji již 18 let.

Tvůrce konceptu, Tomáš Krmíček, má obrovské zkušenosti nejen z vrcholového sportu, ale i z provozování vlastních fitness center, zavádění nových fitness trendů, školení trenérů a podobně. K souhrnu našich sportovních úspěchů či zkušeností by nám nejspíš A4 nestačila. :)

Co chystáte do budoucna?

V každém městě minimálně jeden BODY EXPRESS.

 

školení Vinohrady.jpg

Proč jste se stal členem klubu SN a co Vás do klubu přivedlo?

Když pomineme ten fakt, že se s majitelkou Smart network znám už skoro 6-7 let a že jsem ji zhruba rok trénoval, tak v networkingu vidím zajímavý potenciál dostat se na ty správné lidi, které potřebujete. Všichni známe lidi, co znají další lidi, a to je to krásné kouzlo.

Co byste poradil podnikatelům v dnešní uspěchané době?

Neměňte nic, co funguje, neobjevujte znovu Ameriku a nepolevujte v těch činnostech, které jsou pro vaše podnikání zásadní. Výsledek se určitě dostaví.

 

Reference na Vaši osobu/firmu (pokud máte, je možné je uveřejnit)

www.bodyexpress.cz, odkaz reference a podpůrný web www.damsi20.cz

 

studio.jpg

Tomáš Kvaček

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientů k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace