Představení týmu: manažerka Prahy Kateřina Růžičková

Smart Network
17.4.2023
Autor: Kateřina Růžičková

Která tři slova podle tebe nejlépe vystihují Smart Network?

byznys, přátelství, efektivita 

Jak dlouho jsi členkou klubu a jak ses k nám dostala?

Členkou klubu jsem rok a půl. Setkala jsem se s tehdejší manažerkou Prahy na akci jiného klubu, který mi nedával smysl, neboť měl oborovou exkluzivitu. Tehdejší manažerka mě pozvala na setkání Smartu, který mě hned chytil za srdce.

DSC01750.jpg

V jakém oboru podnikáš?

HR, nábory zaměstnanců, účetnictví

Proč ses rozhodla pro moderování akcí?

Je to pro mě osobně možnost trochu vystoupit z komfortní zóny. Moderátor udává povahu akce, ovlivňuje náladu a vtahuje hosty do dění. Chtěla jsem také zlepšit své vystupování před lidmi.  

Proč ses rozhodla dělat manažerku akcí v Praze?

K pražskému klubu mám nejen byznysově, ale i osobně velmi blízko.

Klub mi přinesl několik zakázek, nápadů, které jsem následně aplikovala a rozšířila díky nim své podnikání, a především, blízká přátelství s lidmi z klubu, kdy se na sebe můžeme obrátit v těch těžkých životních období, protože tu potkáte lidi, kteří sami ví, jak je to občas těžké řešit byznys a osobní život.

Proto když přišla příležitost, chopit se kormidla pražského klubu, neváhala jsem. Je to pro mě srdcová záležitost a chci se přímo zasadit o to, aby to, co klub přinesl mě, přinášel i ostatním. 

DSC02463.jpg

Čím jsou podle tebe akce Smart Networku jedinečné?

V disciplíně účastníků setkání, hostů i členů, kteří vědí, jak důležité je se následně po klubu potkat a že až tam vznikají ty reálné obchody, pro které si jdeme. Ve Smartu si všichni dávají záležet na tom, aby se skutečně potkali. Na ostatních podnikatelských klubech jsem zažila, že se lidé jdou ,,podívat”, jestli tam potkají někoho pro ně zajímavého v tu chvíli a když ten pocit nezískají okamžitě, uzavřou to jako vyhozené peníze, což je škoda. Je potřeba dát si čas a prostor na setkání.

A jakou z akcí máš nejraději?

Jednoznačně B2B večer v Praze.

Jaké je tvé osobní motto?

Aby se tvá přání mohla vyplnit, musíš vědět přesně co chceš a to si přát.

Co děláš ve volném čase?

Sportuji, ráda a hodně :) Běhám, hraji tenis a aktuálně se učím golf.

Co chceš vzkázat těm, kteří členství zvažují?

Chcete-li, aby vám členství přineslo skutečný užitek, osobně se angažujte a využijte Smart pro to, abyste byli vidět, na setkání, v článcích, na prezentacích ve všech městech ČR, kde Smart je.