Představení týmu: moderátor Jakub Moravec

7.12.2022
Smart Network

Která tři slova podle tebe nejlépe vystihují Smart Network?

energie, spolupráce, networking
 

Jak dlouho jsi členem klubu a jak ses k nám dostal?

Členem jsem asi 2 roky. Hned od začátku jsem věděl, že se Smartem zůstanu asi už napořád. Energie a přátelské prostředí, které vyzařovalo z mého prvního setkání ve Smart Networku, bylo pro mě tak přirozené a příjemné, že jsem nemohl odolat. A to i za situace, kdy moje první akce ve Smartu byla za doby covidové v ONLINU.

Doporučení jsem dostal od Markét Karban, se kterou jsem se seznámil na jiném netwokingu. Ta mě přivedla na myšlenku, přijít do Smartu.

Dokud nezažiješ Smart, neznáš networking.

 
V jakém oboru podnikáš?

Vlastním Malířskou společnost. Proč Malířství s velkým M?  Protože jsme Malíři profesionálové, stojíme si za svým řemeslem a děláme ho s radostí. Aktuálně mám v portfoliu, více jak 36 profesionálních malířů. Zvládneme vymalovat od 1+1 bytečku, logistická centra, banky i sítě lékáren po celé republice.

 

IMG_2173.jpeg

 

mokuso-logo.png

 

Proč ses rozhodl pro moderování akcí?

Baví mě mluvit před lidmi a vést akci. Jsem rád, když jsou na akci lidé spokojení a baví  se. Moderuji i jiné společenské akce, takže tohle byl jenom malý krok k tomu abych byl ve Smartu více vidět a mohl být jeho aktivní součástí.

 

303569494_476239764509286_5593496548676371347_n.jpg

 
Čím jsou podle tebe akce Smart Networku jedinečné?

Je to poměrně spojené s těmi třemi slovy z první otázky (energie, otevřenost, networking). Energie z lidí ze Smartu, otevřenost ke spolupráci, networking všude kam se podíváš. Již jsem v nějakých networkingových klubech působil, ale v žádném klubu  nezažiješ, že na konci akce se reálně propojíte opravdu každý s každým, i když vám ze začátku není nesympatický.

 
A jakou z akcí máš nejraději?

Vzhledem k tomu, že jsem z Prahy a cílím na B2B segment, který nám generuje ten největší obrat, je jasnou volbou B2B večer v Praze. Jako bonus ve Vienna House Anděl’s Prague, kde se akce pořádají,  skvěle vaří.

 
Jaké je tvé osobní motto?

Problémy neexistují, existuje jenom řešení.

 

Mocuso_2_03_03_22_145_Original.jpeg

 
Co děláš ve volném čase?

Starám se o dvě malé děti, psa a manželku. Na to, kolik mám málo volného času, si myslím, že to je náplň až až. Pokud máme volný víkend, tak nejraději vyvezu rodinu někam do přírody – lesy, louky a nedám dopustit hlavně na hory. Když se poštěstí, že mám chvilku volného času jen pro mě, tak ferrata je jasná volba. Hlavně z důvodu, že tam můžu být úplně sám.

 
Co chceš vzkázat těm, kteří členství zvažují?

Není čas ztrácet čas, život je krátký. Pokud si myslíte, že znáte všechno, tak Smart vám ukáže, o čem život, sdílení a networking opravdu je. Hlavně vám pomůže najít to, co ještě nevíte, že hledáte!

Na Smart nedám dopustit!

 

JANA_50nar_02_04_22_423.jpg

 

 

Autor: Jakub Moravec

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace