Řešení na poslední chvíli - Privátní konciéř si umí poradit

Smart Network
27.12.2015
Petr Špetlík

Reference od pana Aleše Pekaře:

V listopadu se mi rozbil hliníkový radiátor v obyváku. Mám instalatéra, který mi dělal rekonstrukci vody a topení v celém domě, tak jsme mu zavolal. No moc času neměl, protože začala topní sezóna, a všichni chtějí topit a topení se nejvíce porouchává. No co naplat, tak jsem radiátor zdemontoval odvezl k němu na opravu, přivezl zpátky domu a namontoval.

Za týden se celá situace znovu opakovala. Další problém s článkem, další cesta….. Když se to stalo už po třetí tak mi doporučil, ať si radši koupím nový radiátor. Na základě této rady jsem tak učinil. Jenže nový radiátor měl už jiné rozměry připojení a nezbývalo než spodní přípoj předělat. Psal se 15. prosinec.

Můj dobrý „topenář“ už vůbec o tom nechtěl slyšet, že by mi to do Vánoc namontoval. Tak jsem začal přemýšlet co s tím. Po dlouhých úvahách  jsem se rozhodl že využiji služeb privátního konciéře.

S velkými obavami jsem zvedl telefon a volal. Hlavou se mi pořád honily myšlenky o kolik to bude dražší a kdo to bude (s řemeslníky nemám moc dobré zkušenost), kdy to bude,….

Nicméně po telefonickém rozhovoru, kdy jsem řekl, jaký mám problém a co potřebuji,  mi bylo slíbeno, že zjistí možnosti a ozve se mi. Tak se i stalo obdržel jsem kontakt na instalatéra, který mi zavolal během několika minut. Termín byl dohodnut za dva dny. Jeho řemeslnický výkon na 1*.  Cena o něco vyšší cca 20%, ale za tu rychlost a čistotu odvedené práce to stálo."

 

Děkuji Vám pane Aleši