rovAn promostudio: Naše historie

19.12.2014
Smart Network

Vývoj prvního on-line systému

Naše aktivity startují v roce 2003, kdy do portfolia našeho produkčního týmu patří organizace eventů, VIP večerů, akcí na klíč, tvoření choreografií módních přehlídek a zajišťování kompletní realizace módních show, sportovních lig a teambuildingových akcí pro firemní zákazníky.

V roce 2005 začínáme pracovat na vývoji prvního vlastního informačního a publikačního systému. Vracíme se k tradičním formám růstu, které jsou založeny na pečlivé práci se zákazníkem. Tradičním formám vdechujeme moderní styl a pojetí. Ctíme filozofii věrný zákazník = ziskový zákazník a filozofii založenou na spolupráci, obchodní provázanosti a následné prosperitě všech aktivních subjektů. 

Síla sdružení a soudržnosti

V roce 2006, již pod značkou rovAn PROMO STUDIO, uvádíme na trh první projekt, jehož základem je sdružující platforma a marketingová provázanost. V tomto období se začíná plně krystalizovat nabídka služeb a mediální obraz studia, jakožto marketingového studia  se specializací na tvorbu komplexních projektů podpory prodeje s důrazem na skutečné potřeby jejich zákazníků. Do portfolia naší práce patří budování vztahu se zákazníky, tvorba věrnostních programů, poradenství, konzultace a couching při nastavování marketingových procesů, strategií, kampaní a správy databází.

Ověřili jsme si, že úspěšné fungování jak ve společnosti, tak v obchodě stojí na třech základních pilířích. Na vztahu, který je alfou i omegou, na správné komunikaci, jakožto prostředku k tomu, aby klienti vnímali značku dle firemních představ, a na věrnosti, protože věrný klient šíří naše doporučení. Dodržování těchto základních hodnot a pečlivý marketingový plán zajišťují zisk. Z dlouhodobého hlediska žádná jiná cesta neexistuje.

Budujeme s  Vámi výkladní skříň města

V letech 2010 a 2011 připravujeme projekt CentrumBrna.cz, jehož cílem je podpora všech subjektů působících v samotném srdci Brna. Historicky vznikal na myšlence vytvořit pro provozy v městské části Brno-střed systém podpory prodeje, který bude prezentovat centrum města jako největší kulturní, zábavní a obchodní centrum pod širým nebem. Jeho cílem je vytvořit z centra znovu výkladní skříň města. Chceme, aby se podnikatelům a institucím v centru města dařilo, aby prosperovali a aby díky nim centrum žilo. Aby lidé měli důvod do centra chodit, nakupovat, bavit se a aby si to co nejvíce užili.

CentrumBrna.cz uvádíme na trh 21. února 2012. Provozy se sídlem v historické části Brna mají jako první v republice k dispozici unikátní městský on-line portál, který při minimálních nákladech na provoz funguje také jako reklamní médium pro všechny zapojené subjekty. Hlavní úkolem tohoto portálu je, aby umožnil zapojeným subjektům neomezeně prezentovat vlastní nabídku a portfolio služeb či výrobků a aby svým uživatelům dodával aktuální a atraktivní informace o životě v centru, a to napříč všemi obory.

Sdružujeme, propojujeme a pomáháme Vám prezentovat Vaše hodnoty

Systém rovAn link up je od roku 2012 on-line pilířem projektu „Oživení centra Brna a podpory podnikání CentrumBrna.cz“. Na Vánoce roku 2014 se stal základem pro nové on-line řešení podnikatelského klubu Smart Network Business Center. Nejnovějším sdružujcím projektem v České republice využívající systému rovAn link up  je moderní sportovní projekt FutsalBrnoLive.cz, který jsme k 1. 5. 2015 připravili pro Brněnskou asociaci futsalu.

Naším dlouhodobým cílem je vytvořit rodinu podobných sdružujících systémů a portálů, které spojuje společný zájem, místo, budova nebo hodnoty.

Naše hodnoty a poslání

V našem týmu jsou hlavními hodnotami čest, slušnost, poctivost a vůle pracovat na tom, abychom byli firmou tvořící hodnoty, které jsou ku prospěchu celé společnosti.

Roman Vágner

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace