ROZHOVOR s Janou Sedlmajerovou - herečkou, výtvarnicí a autorkou knihy "Detektivka mého života"

11.7.2018
Smart Network

Povězte nám, paní Sedlmajerová, čím se vlastně zabýváte?

Budete se divit, ale v mém věku místo odpočinku, jak mnoho mých vrstevníků dělá, stále něco vytvářím .Je to tím, že mne moje práce vždy bavila a baví dodnes. Jako výtvarnici, tvořící obrazy 3D kombinovanou technikou, je vzrušující udělat další obraz do mé galerie v Praze na Žižkově, ale i samozřejmě jinam. Mám ráda tvorbu, bez které by byl můj život čekáním na smrt a to by mne zabilo ještě dřív. Ale teď vážně. Moje činnost mne stále naplňuje a dělá radost i těm ostatním, protože léčivých energií lásky není ve světě moc a moje obrazy touto energií oplývají.

 

                  5826f28c547e.jpg                        0c14e71c2a19.png

V lednu Vám vyšla kniha, o čem tato kniha je?

Vyšla a jsem ráda, že se tak stalo. Ani jsem si nepomyslela, že bude zajímat tolik lidí. Proč? Ukazuje, jak zvládnout v životě vše, co přichází a uvědomit si na tom, co nás hodlá daná situace naučit. Někdy klopýtáme v životě po nezdarech a máme pocit, že celé naše okolí je proti nám a dokonce ubližuje. Jenže to je jen zrcadlení v učení se právě tomu, co se naučit potřebujeme. Pokud pochopíme a ještě poděkujeme za lekci, kterou jsme prošli, stává se ze života radost a ne utrpení. Je nádhera vidět, jak se podmínky života zlepší, když toto pochopíme. Houpeme se na vlně radostného zrcadlení a potkáváme se s lidmi, kteří nás už neprovokují k zoufalství, ale dávají nám radost, ze společně sdílených chvil. Z pohledu herečky, výtvarnice a terapeutky dávám lidem mustr, že když se chce, jde všechno. Nejhorší jsou výmluvy proč něco nejde, místo hledání cesty, jak by to šlo udělat. Hory Ažpaků pak vyrostou tak vysoko, že nemáme šanci je přelést, bez odřenin. Ale v životě je potřeba jít dál a tak když někdo potřebuje, vždy se najde cesta, jak z něčeho ven, je však dobré nezůstat na to sám, ale nechat si pomoct, přesto, že každý člověk musí na sobě zapracovat sám a ne se spoléhat, že bez práce na sobě mu bude pomoženo zvenku.

VIDEO: Jana Sedlmajerová: Zákon zrcadlení v životní praxi

                                            ca38c2bf1bd8.png

Mimo jiné také pořádáte různé semináře. O čem tyto semináře jsou a pro koho jsou určeny?

Pro všechny, kteří se chtějí zbavit stále se opakujících chyb, kterým se dá předejít. Ze zkušeností v praxi a prožitků svého života mám dostatek zkušeností, abych mohla pomoci každému, kdo o to stojí. A protože vesmírné energie fungují tak jak mají a vždy, tak ten, který se ke mně nemá dostat, tak se nedostane.. Zákon zrcadlení v praxi učím vždy, ať je název semináře jakýkoliv. Toto je základ pro zdravý životní styl v myšlení. Někdo má zájem o soukromé terapie, protože si třeba netroufne mezi lidi. Preferuji na semináři málo lidí, abychom se dostali do hloubky podstaty řešeného. Po soukromých terapiích má každý později šanci poznat, že ve skupince lidí je taková pohoda a zrcadlení od všech, že se začne těšit na druhou rodinu. V galerii, kde se semináře konají je také každému dobře, načerpá energii, uvolní se a odchází s nadšením, a těšením se na příště.

Jaké jsou Vaše plány do budoucna?

Tak tím si hlavu nedělám. Vím, že příjde to, co má a nechávám se unášet vlnou života na lehce se pohupující hladině, místo rozbouřených vln. Stejně všechno bude jinak, než si naplánujeme. Dokonce líp. Ne, že bych si něco nepřála, to ano, ale nechávám to na Vesmírném objednávkovém servisu, který přinese to, co má a tehdy kdy má. Pokud bych něco chtěla mermo mocí, zaplatím za to.Z toho už jsem vyrostla.

 Co Vás na Vaší práci nejvíce baví?

Všechno. Dostala jsem darem, že prakticky celý život dělám jen to, co mně baví a v danou dobu bavilo, i když dnes jsem úplně někde jinde. Ale to je v pořádku, vývoj nelze zastavit. Těší mne, když lidé odcházejí z galerie s úsměvem, přesto že přišli se zoufalým výrazem nespokojenosti. A ještě se třeba zamilují do obrazu, protože cítí jeho energii.

Obrazy - Šperky na stěnu

66f561b3fa1d.jpg                             8fa96d03f182.jpg

Proč jste se stala členem klubu Smart Network a co Vás do klubu přivedlo?

Viděla jsem na videu Gábi Mrkvicovou a věděla, že se s ní chci potkat. A tak se i stalo. Není zase tolik lidí, kteří vědí v čem jsou dobří a stane se to jejich povoláním. Miluji profesionály, ať dělají cokoliv.

Co byste poradila podnikatelům v dnešní uspěchané době?

Pochopit sebe, své tělo a směřování své duše. Uvědomit si, že když příjde vyhoření, není to zrovna nic příjemného. Útěkem do práce, nevyřeším sebe sama, nebo eventuelní problémy ve vztazích a tak. V klidu a napojení na svoji duši toho zvládnu daleko víc a bude mi život připadat jako procházka růžovým sadem. Jenže, říkejte to někomu, kdo neví o čem mluvím, protože neochutnal pravé slasti života, které vypadají úplně jinak, než je zvykem. Znám spoustu zatvrzelých podnikatelů, kteří nepochopí dřív, než to s nimi pořádně zatřese, třeba zdravotně. Kdo chce kam, nejlépe mu vyhovět. Uvědomění, že uklizený stůl a odpouštění druhým i sobě je nutnost laskavého odchodu do dalších zrození, je pochopení života jako takového. Ať si o tom myslí každý co chce, je to jeho právo. Nikomu nic nevnucuji, nemá to cenu. Dříve nebo později na to každý příjde sám. Přeji každému, pochopení dřív, než bude k tomu donucen okolnostmi. Užívání si života plnými doušky tady a teď.

84281076492a.jpg             f749dacce86e.jpg             78f2cd84f9f5.jpg

 

 

 

 

Jana Sedlmajerová

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace