ROZHOVOR S MODERÁTORY - Jitka Švaříčková

6.11.2018
Smart Network

 

Která tři slova podle Vás nejlépe vystihnou Smart Network?

propojování, inspirace, spolupráce

Jak dlouho jste členkou klubu Smart Network a co Vás na aktivitě v klubu nejvíc baví?

Členkou klubu jsem už třetím rokem. Nejprve ještě jako zástupce obecně prospěšné společnosti a od minulého roku, kdy jsem začala naplno pracovat pouze jako OSVČ už jen za sebe. 

Co mne nejvíce na Smartu baví? Přesně to, co jsem odpověděla na první otázku. Propojování zajímavých lidí, společností, firem, projektů, nápadů. Setkávání se s inspirativními lidmi z nejrůznějších oblastí podnikání a především pak spolupráce a rozšiřování svých kontaktů.

V jakém oboru podnikáte Vy?

Díky Gabči, která je úžasnou propagátorkou networkingu, jsem se inspirovala v pojmenování toho, co dělám a  nyní často odpovídám, že jsem networkérka – čili propojovatelka zajímavých lidí, projektů a firem nejenom v České republice.

Mezi moje hlavní oblasti podnikání patří zprostředkování lukrativních investic a developerských projektů. Spolupracuji s několika významnými společnostmi v oblasti kryptoměn, technologie blockchainu, energií, ale také cestování na míru v Asii. 

IMG_20180916_132333.jpg

V současné době se pak podílím s kolegy ze Singapuru na budování týmu spolupracovníků firmy Riway pro Evropu. Jde o terapii kmenovými buňkami prostřednictvím speciálního potravinového doplňku. Ten dokáže pomoci tam, kde již běžné zdravotnictví nestačí. Velké úspěchy má například u nemocí jako je cukrovka, artritida, různé ekzémy, následky CMP, Alzheimerova nebo Parkinsonova choroba, stavy po úrazech atd.

IMG_20180914_205509.jpg 

Čím jsou podle Vás business akce Smart Networku jedinečné? 

Za mne můžu říct především tou atmosférou! Smart je pro mne totiž místo, kde se setkávám s mnoha lidmi, kteří se často stávají nejenom mými obchodními partnery, ale mnohdy i velmi dobrými přáteli. Je to tedy ta přátelská a pohodová atmosféra.

Máte nějaký trik, díky kterému se Vám daří být na business akci svěží a dobře naladěná?

Trik? Ne to asi ne, je to spíš mým osobním naladěním. Prostě jsem od přírody nenapravitelný optimista a i když mívám také období, kdy si říkám, že už mám těch životních ponaučení bylo víc než dost, vždy si věřím, nikdy se nevzdávám a jdu zase dál. S úsměvem.

Které z akcí Smart Networku máte nejraději?

Protože jsem soutěživá, určitě ty, kde se setkáváme nejenom k networkování, ale také k zábavě a soutěžení.

Jaké je Vaše osobní motto?

Před pár lety jsem se účastnila několika úžasných tréningů osobnostního rozvoje s Andym Winsonem a od něj jsem si půjčila toto motto:

"Můj sen je moje síla." 

…a ještě k němu dodávám, že s úsměvem, respektem a zdravou tolerancí dosáhneš mnohého 

Prozradíte nám něco dalšího o sobě?

Moc ráda, ale to už bych nechala na osobní schůzky. Ráda se totiž budu potkávat i s dalšími inspirativními lidmi ze Smartu a i od nich se dozvídat jejich osobní příběhy. ;-)

1526826654917285097824.jpg.png

Mgr. Jitka Švaříčková

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace