Smart Network byl partnerem akce Dívka ČR již potřetí

6.10.2017
Smart Network

Novou Dívkou České republiky je Kateřina Procházková

Osmnáctiletá studentka gymnázia z Frýdku-Místku, Kateřina Procházková, je novou Dívkou České republiky. Titul získala na finálovém galavečeru, který se konal ve středu večer 27.09.2017Laser show hall Boby centra v Brně.

Součástí akce, na kterou zavítalo téměř devět stovek návštěvníků, byla nejen soutěž osmi krásných finalistek hlavní kategorie ve věku 16 až 22 let a malých Princezen ve věku 7 až 9 let, ale také vystoupení zpěváků Terezy Kerndlové a Pavla Callty.

Včerejší večer jsme si s holkama užily naplno. Atmosféra byla úžasná, celému organizačnímu týmu patří velký dík. Myslím si, že na tento večer budeme ještě dlouho vzpomínat,“ uvedla vítězka, která měří pouhých 157 centimetrů a váží 46 kilogramů. Jejími zájmy jsou aerobik, snowboarding, cestování, trávení času s přáteli a rodinou.

Na druhém místě skončila Lucie Lioliasová a třetí Michala Suchá. Obě z Brna. Titul Dívka České republiky Sympatie si odvezla Nelly Urbánková z Litovle.

Princeznou České republiky 2017 se stala devítiletá Melánie Mařanová z Brna.

c4a8b73c55e2.jpg

Finalistky hlavní kategorie soutěžily ve volné disciplíně, promenádě v plavkách a ve společenských šatech, při které absolvovaly i rozhovor s moderátorem. Princezny ve volných disciplínách a v promenádě v šatech s rozhovorem,“ uvedla zakladatelka soutěže Aneta Kuklínková. Kromě toho se divákům představily ve společných choreografiích na profi tramplínkách a v zumbě, diváci mohli sledovat i videoklipy, které finalistky natočily v průběhu svých soustředění.

Večer moderoval Ondra Urban, v porotě zasedli kromě zástupců organizátorů soutěže a partnerů také významní hosté, mimo jiných i patroni letošního ročníku fotbalista Petr Švancara, zpěváci Tereza Kerndlová a Pavel Callta nebo olympijský vítěz v moderním pětiboji David Svoboda.

 

Vítězka, oceněné i všechny finalistky si odnesly velkou spoustu cen, hlavní výhrou pro vítězku je účast na světové soutěží WCOPA World Championships of Performing Arts – Mistrovství světa v interpretačním umění, které se každoročně koná v Los Angeles.

Soutěž Dívka České republiky nese podtitul Hledáme sympatickou sportující dívku. Hlásí se tedy do ní nejen aktivní sportovkyně, ale i dívky, pro které je sport a pohyb přirozenou součástí života. Tím se odlišuje a je jiná oproti klasickým soutěžím krásy. Soutěž má dvě hlavní kategorie. Princezna České republiky, která je určena pro dívky od 7 do 9 let, a Dívka České republiky, ve které soutěží slečny ve věku od 16 do 22 let.

bc0daded6c10.jpg b627059d3543.jpg

Tereza Kerndlová (zpěvačka)                            Pavel Callta (zpěvák)

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace