Smart Network byl partnerem akce Dívka ČR již potřetí

Smart Network
6.10.2017
Ing. Kateřina Jančíková

Novou Dívkou České republiky je Kateřina Procházková

Osmnáctiletá studentka gymnázia z Frýdku-Místku, Kateřina Procházková, je novou Dívkou České republiky. Titul získala na finálovém galavečeru, který se konal ve středu večer 27.09.2017Laser show hall Boby centra v Brně.

Součástí akce, na kterou zavítalo téměř devět stovek návštěvníků, byla nejen soutěž osmi krásných finalistek hlavní kategorie ve věku 16 až 22 let a malých Princezen ve věku 7 až 9 let, ale také vystoupení zpěváků Terezy Kerndlové a Pavla Callty.

Včerejší večer jsme si s holkama užily naplno. Atmosféra byla úžasná, celému organizačnímu týmu patří velký dík. Myslím si, že na tento večer budeme ještě dlouho vzpomínat,“ uvedla vítězka, která měří pouhých 157 centimetrů a váží 46 kilogramů. Jejími zájmy jsou aerobik, snowboarding, cestování, trávení času s přáteli a rodinou.

Na druhém místě skončila Lucie Lioliasová a třetí Michala Suchá. Obě z Brna. Titul Dívka České republiky Sympatie si odvezla Nelly Urbánková z Litovle.

Princeznou České republiky 2017 se stala devítiletá Melánie Mařanová z Brna.

c4a8b73c55e2.jpg

Finalistky hlavní kategorie soutěžily ve volné disciplíně, promenádě v plavkách a ve společenských šatech, při které absolvovaly i rozhovor s moderátorem. Princezny ve volných disciplínách a v promenádě v šatech s rozhovorem,“ uvedla zakladatelka soutěže Aneta Kuklínková. Kromě toho se divákům představily ve společných choreografiích na profi tramplínkách a v zumbě, diváci mohli sledovat i videoklipy, které finalistky natočily v průběhu svých soustředění.

Večer moderoval Ondra Urban, v porotě zasedli kromě zástupců organizátorů soutěže a partnerů také významní hosté, mimo jiných i patroni letošního ročníku fotbalista Petr Švancara, zpěváci Tereza Kerndlová a Pavel Callta nebo olympijský vítěz v moderním pětiboji David Svoboda.

 

Vítězka, oceněné i všechny finalistky si odnesly velkou spoustu cen, hlavní výhrou pro vítězku je účast na světové soutěží WCOPA World Championships of Performing Arts – Mistrovství světa v interpretačním umění, které se každoročně koná v Los Angeles.

Soutěž Dívka České republiky nese podtitul Hledáme sympatickou sportující dívku. Hlásí se tedy do ní nejen aktivní sportovkyně, ale i dívky, pro které je sport a pohyb přirozenou součástí života. Tím se odlišuje a je jiná oproti klasickým soutěžím krásy. Soutěž má dvě hlavní kategorie. Princezna České republiky, která je určena pro dívky od 7 do 9 let, a Dívka České republiky, ve které soutěží slečny ve věku od 16 do 22 let.

bc0daded6c10.jpg b627059d3543.jpg

Tereza Kerndlová (zpěvačka)                            Pavel Callta (zpěvák)