Smart network vaří hravě

18.2.2015
Smart Network

IDEÁLNÍ, když si potřebujete odpočinout

Zatím jako jediní v České republice jsme se pustili do projektu dlouhodobých kurzů vaření, protože věříme, že když se chceme opravdu naučit vařit, je potřeba tomu věnovat čas a prostor. Vytvořili jsme sérii kurzů, které pořádáme pravidelně každých 14 dnů po dobu 5 týdnů. Nabídka kurzů je pestrá a volena dle sezóny a poptávky klientů. Kurzy vedou profesionální kuchaři, odborníci na dané téma, kterých se nemusíte bát zeptat a kteří jsou Vám vždy při ruce.

Recepty, suroviny a šéfkuchař jsou připraveni! Teď zůstává ta nejtěžší část! Najít si na sebe čas a dopřát si relax a oddych. 

Dlouhodobé kurzy jsou ideální, pokud se chcete naučit co nejvíce o daném tématu, ale také když hledáte aktivní odpočinek a místo, kde můžete naprosto vypnout od práce. Přihořel by Vám totiž třeba kvalitní kus hovězího steaku nebo vykypěla poctivá holandská omáčka. Pomůžeme Vám zapomenout na pracovní povinnosti připomenutím, jak úžasný pocit je upéct si krásně nadýchané hanácké koláče nebo když se Vám podaří první domácí těstoviny.

ZÁBAVNÉ A HRAVÉ, (nejen) když se do vaření pustí děti

Ve Vaření hravě se zabavíte nejen Vy, ale i Vaše ratolesti. O tom, jak je to užitečná zábava vpustit děti do kuchyně, jsme připravili jiný článek na Smart Network. Nechte se inspirovat zde.

ORIGINÁLNÍ, když chcete pozvat svoje obchodní partnery

Umíte si představit své kolegy, zaměstnance nebo obchodní partnery v kuchařské zástěře smažit mečouna nebo pošírovat hrušky na červeném víně? A navíc s úsměvem na rtech a nadšením v očích. A představte si, že tyto radostné a dlouhotrvající emoce prožili díky Vám. 

Vezměte svoje vzácné hosty na kurz Vaření hravě a rychle zjistíte, že v našem studiu prochází žaludkem i láska k práci! Připravili jsme pro Vás vše, co potřebujete k přípravě lahodného menu v příjemné společnosti a zcela neformální pohodové atmosféře. Zorganizujeme Vám netradiční teambuilding, kurz vaření pro obchodní partnery nebo přátele.

EMOCIONÁLNÍ, když toužíte věnovat výjimečný dárek

Až budete příště přemýšlet nad originálním dárkem pro své blízké, víte, na koho se obrátit. Můžete si být jistí, že se o Vaše hosty postaráme s největší snahou a láskou. Nezapomeňte, že nedarujete „jen“ kurz vaření, ale hlavně spoustu zážitků a radosti z vaření, které si Vaši blízcí odnáší domů! Napořád a díky Vám!

UŽITEČNÉ, když se chcete dovědět více

Pokud jste fanouškem dobrého jídla a poctivé gastronomie, jistě oceníte pravidelný přísun kvalitních informací o zdravých surovinách, které jsme pro Vás „uvařili“ na našem webu. Připravujeme také vlastní seriál Vaření hravě, který Vám pobyt v kuchyni ještě víc ulehčí i zpříjemní. Nechte se překvapit!

Moc rádi Vám budeme nápomocní při vašich kulinářských krůčcích. Sledujte náš Facebook a Google nebo se přihlaste na info@varenihrave.cz na odběr Novinek z naší kuchyňky a věříme, že u nás vždy naleznete užitečné rady, jak může jít Vaření hravě!

Těšíme se na Vás na akcích Smart Network a u nás ve studiu!

Přehledy aktuálních kurzů Vaření hravě jsou již v kalendáři  Smart Network nebo na našem webu zde.

Mgr. Beáta Bačíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace