Spolupráce s QuickJOBS

17.10.2023
Smart Network

Podnikatelský klub Smart Network od září 2023 navázal spolupráci s agenturou QuickJOBS, kterou bychom vám rádi blíže představili.

QuickJOBS je jediná pracovní platforma na českém trhu, která se specializuje na studenty a čerstvé absolventy. Vznikla v roce 2016 jako mobilní aplikace pro jednodenní brigády, ale postupem času se rozrostla do komplexního nástroje i pro dlouhodobé brigády, stáže, praxe i plné úvazky.

p4 hero.png

Firma umožňuje rychlé a snadné spojení mezi zaměstnavateli a uchazeči o práci z řad studentů a absolventů. Po zveřejnění pracovní nabídky obdrží studenti okamžitě upozornění na svých telefonech, a stačí jediný klik k vyjádření zájmu, zaměstnavatelé pak ihned mohou uchazeče zkontaktovat. Tímto způsobem mohou firmy dosáhnout skvělého časového zkrácení procesu náboru pracovníků. Dosavadní rekord v čase od zveřejnění nabídky k dohodnutí pohovoru činí pouhé 2 minuty.

 QJ_aplikace_brigadnik.png

Zaměstnavatelé mohou využívat webovou aplikaci, zatímco uchazeči mají přístup k mobilní aplikaci pro platformy Android a iOS. Novinkou z roku 2023 je zpřístupnění rozsáhlé databáze studentů a absolventů všem firmám, které hledají nové pracovní síly. Tato služba umožňuje firmám snadno nalézt nejvhodnější kandidáty pro jejich pracovní pozice. Talentovaným studentům a absolventům zas poprvé umožnuje být “head huntovaný” jako se tomu dosud dělo jen u seniorních pozic.

 p1 hero.png

p3 hero.png

 

QuickJOBS naleznete také na: LinkedIn, Instagram, Facebook, TikTok

 

quickjobs1.png

quickjobs2.png

 

 

Autor: Anna Gabčová, DiS.

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Nejsme nejdražší, my jsme féroví” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 40. díle se Gabriela zaměřuje na téma: „Nejsme nejdražší, my jsme féroví”.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: SYM Holding, a.s. Seznamte se blíže s naším členem SYM Holding a jeho zástupci Lukášem Tycem a Davidem Kleinem.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace