Spolupráce s QuickJOBS

Smart Network
17.10.2023
Autor: Anna Gabčová, DiS.

Podnikatelský klub Smart Network od září 2023 navázal spolupráci s agenturou QuickJOBS, kterou bychom vám rádi blíže představili.

QuickJOBS je jediná pracovní platforma na českém trhu, která se specializuje na studenty a čerstvé absolventy. Vznikla v roce 2016 jako mobilní aplikace pro jednodenní brigády, ale postupem času se rozrostla do komplexního nástroje i pro dlouhodobé brigády, stáže, praxe i plné úvazky.

p4 hero.png

Firma umožňuje rychlé a snadné spojení mezi zaměstnavateli a uchazeči o práci z řad studentů a absolventů. Po zveřejnění pracovní nabídky obdrží studenti okamžitě upozornění na svých telefonech, a stačí jediný klik k vyjádření zájmu, zaměstnavatelé pak ihned mohou uchazeče zkontaktovat. Tímto způsobem mohou firmy dosáhnout skvělého časového zkrácení procesu náboru pracovníků. Dosavadní rekord v čase od zveřejnění nabídky k dohodnutí pohovoru činí pouhé 2 minuty.

 QJ_aplikace_brigadnik.png

Zaměstnavatelé mohou využívat webovou aplikaci, zatímco uchazeči mají přístup k mobilní aplikaci pro platformy Android a iOS. Novinkou z roku 2023 je zpřístupnění rozsáhlé databáze studentů a absolventů všem firmám, které hledají nové pracovní síly. Tato služba umožňuje firmám snadno nalézt nejvhodnější kandidáty pro jejich pracovní pozice. Talentovaným studentům a absolventům zas poprvé umožnuje být “head huntovaný” jako se tomu dosud dělo jen u seniorních pozic.

 p1 hero.png

p3 hero.png

 

QuickJOBS naleznete také na: LinkedIn, Instagram, Facebook, TikTok

 

quickjobs1.png

quickjobs2.png