Úspěšným networkingem k úspěšnému podnikání: Přednáška Gabriely Mrkvicové pro studenty Mendelu

1.11.2023
Smart Network

Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií Mendelovy univerzity v Brně si v rámci svého dalšího cyklu přednášek Podnikej v praxi! pozvala jako hlavní přednášející majitelku podnikatelského klubu Smart Network-Gabrielu Mrkvicovou. 

Cílem této série přednášek s podnikateli a odborníky z praxe je přiblížit studentům podnikatelské prostředí a pomoci jim v jejich cestě za založením vlastní firmy. Přednášející přináší vlastní pohled na to, jak úspěšně rozjet podnikání, využít networking k rozšíření své sítě kontaktů nebo jak budovat a posilovat značku. Studenti se tak mimo jiné dozvědí, jaká úskalí je čekají při procesu zakládání firmy nebo jakým způsobem přetvořit jejich podnikatelský nápad ve skutečný produkt. 

prednaska2.JPG

prednaska4.JPG

Přednáška Gabriely Mrkvicové s názvem Úspěšným networkingem k úspěšnému podnikání byla zaměřena na význam networkingu v podnikání. Gabriela nejprve představila význam a přínosy networkingu v podnikatelském klubu Smart Network, který skrze pořádání společenských akcí propojuje podnikatele a spoluvytváří síť kontaktů v České republice již více než deset let. Následně studentům poskytla vhled do své hlavní disciplíny - networkingu. Záměrem bylo studentům představit možnosti a potenciál této disciplíny nejen pro podnikatele, ale také pro studující či lidi, kteří chtějí naplnit své profesní a osobní cíle.

Studenti si přednášku velmi pochvalovali. Oceňovali zejména pozitivní přístup moderátorky a ochotné sdílení zkušeností, ale také časté uvádění příkladů z praxe. Navíc velice uvítali, že byla přednáška nejen naučná, ale i zábavná, a byla tak příjemným zpestřením jejich běžné výuky

Obrázek WhatsApp, 2023-11-08 v 10.06.33_942d8ff2.jpg

Velice děkujeme doktorce Veronice Svatošové, díky které celá série přednášek proběhla. Paní Svatošová je odbornou asistentkou na MendelU zaměřující se na ekonomiku malých a středních podniků a propojování akademické a obchodní sféry. Od roku 2018 je také členkou podnikatelského klubu Smart Network. 

 

Kromě Gabriely v rámci cyklu Podnikej v praxi! přednášeli také: 

  • Ing. Mihal Oppl - Jak úspěšně rozjet podnikání 
  • Ing. Marek Čačka, MBA - Co byste měli vědět, než začnete podnikat
  • Zdeněk Ševčík - Brand Building - proč budovat a posilovat vnímání značky 
  • Tomáš Mana - Jak vybudovat výjimečnou restauraci, aneb úspěšný život ve světě gastronomie

Oficiální pozvánku na přednášky ze série Podnikej v praxi! naleznete zde. 

 

Autor: Matyáš Hopp

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: SYM Holding, a.s. Seznamte se blíže s naším členem SYM Holding a jeho zástupci Lukášem Tycem a Davidem Kleinem.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace