VIDEO: Jak probíhá business akce?

22.9.2016
Smart Network

Každý, kdo poprvé chtěl přijít na naše podnikatelské setkání, si jistě položil základní otázku: Jak to celé probíhá a nebude to pro mě nepříjemné? Museli překonat první ostych a jít do toho naplno. Ihned po příchodu zjistili, že na něj čekají milí a usměvaví vedoucí, kteří mu popíší celý průběh akce.

Každý, kdo se nebál se nás zeptat, brzy zjistil, že celou akci provází příjemná a přátelská atmosféra. 

 

Jak u nás probíhá každá business akce

Abychom vám ještě lépe dokázali přiblížit atmosféru ranních i podvečerních podnikatelských setkání, natočili jsme pro vás tématický sestřih. Je to krátké dvouminutové video, které na vás přenese příjemnou atomosféru setkání, zodpoví všechny vaše otázky a také přesvědčí, že navštívit naše business akce je ten správný krok k rozvoji vašeho podnikání i vaší osoby!

 

Proto se nebojte a pošlete toto video vašim obchodním partnerům či přátelům podnikajícím v jakémkoli oboru. Ve Smart Networku měníme konkurenci ve spolupráci! Nesetkáte se u nás s exkluzivitou oboru na setkání, neboť věříme, že je vždy možné najít způsob, jak si pomoci a inspirovat se.

 

A jak to celé vznikalo?

Natáčení celého videa se ujali zkušení pánové Jiří Ozdobinski a Ondřej Vlk z MadMenMedia (na fotografii zleva Jiří Ozdobinski, Gabriela Mrkvicová majitelka klubu, Ondřej Vlk). Natáčení probíhalo dle přesného scénáře, stejně jako probíhá každé naše podnikatelské setkání. Herci ve videu jsou skuteční členové Smart Networku a především skalní fanoušci našeho klubu. Jsme proto moc rádi, že přijali naše pozvání na natáčení. Děkujeme

Slovy bychom na vás nepřenesli tolik emocí a podnětů, které toto video dokonale vystihuje. Pusťte si je a přeneste se na krátký okamžik mezi nás :-)

 

 

Ve fotogalerii tohoto článku najdete výběr několika momentek z natáčení a fotky rautů :-) 

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace