Vzdělávání, seberozvoj –  TEVUA

21.3.2018
Smart Network

ZADARMO? To je podezřelé!

Nabízíme vzdělávací kurzy pro firmy a jejich zaměstnance bezplatně. Je to možné proto, že Projekt TEVUA byl spolufinancován Evropskou unií. Cílem projektu je výrazně přispět k odbornosti a kompetentnosti zaměstnanců a tímto i zvýšení konkurenceschopnosti firmy.

Zapojením do Operačního programu Zaměstnanost má projekt TEVUA možnost bezplatně využívat a poskytovat vzdělávání v různých oblastech zaměstnancům firem, které se stanou členy Spolku TEVUA. Členství je formální, nevyžadujeme členské poplatky ani jiné členské aktivity. Smyslem je využít a naplnit cíle projektu – tedy vzdělávat své zaměstnance a tím zlepšovat své postavení na trhu. Účastník kurzu = člověk zaměstnaný na HPP nebo DPČ (Dohodu o pracovní činnosti).

 

Co je TEVUA?

TEVUA je vesnice na Šalamounových ostrovech. O tom však můj manžel neměl tušení, když mu tento název probleskl hlavou. Je to tedy náhoda, ze které jsme spolu s Gábi vymyslely lépe zapamatovatelná hesla:

T – Time management 92b3bef5dff4.jpg

E – Ekonomické minimum

V – Vyjednávání

U – Účetnictví

A – Angličtina

 

Jaké kurzy organizujeme?

Zaměřujeme se především na výuku soft skills. Nabízíme celkem 12 různých témat, která jsou zaměřena tak, aby se mohli vzdělávat vedoucí pracovníci/ce, jednatelé/ky firem, manažeři/ky, obchodníci/ce, asistenti/ky. Poskytujeme více možností IT aktivit, učíme angličtinu pro začátečníky a pokročilé, základy ekonomie, účetnictví a práva. Kurzy jsou koncipovány pro 12 člennou skupinu účastníků, většina trvá 16 hodin kromě výuky jazyka. Máme vlastní školící prostory v centru Brna. A více informací o kurzech a lektorech najdete na našem webu www.tevua.cz

 a302539bd13f.jpg

Přesah vzdělávání

Naše kurzy neslouží pouze k výuce a memorování nových informací. Je to zážitek – od slova zažít a prožít. Především soft skills témata jsou koncipována hravě. Tak, aby si lidé co nejvíce zkoušeli modelové situace, zažívali si vše opravdu, nejen na papíře.

Kromě toho jsou tyto zkušenosti a zážitky praktikovatelné nejen v práci, ale odráží se i v soukromém životě každého z nás. Na kurzech se potkávají nové lidé, vznikají nová přátelství, příležitosti pro nové obchodní vazby.. = networking. :-)

 

 

Jana Grossmanová

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace