Žaneta Zieglerová a její Artesvět

23.7.2019
Smart Network

Představte našim čtenářům, co je předmětem Vaší činnosti.

V ateliéru ArteSvět realizuji výtvarné a tvůrčí kurzy, arteterapeutické ateliéry pro všechny věkové kategorie. Hlavní doménou jsou výtvarné kurzy suchého pastelu – jednodenní nebo pravidelné, a Centrum suchého pastelu – otevřený ateliér suchého pastelu. Na výtvarné kurzy navazují výstavy obrazů absolventů, které pořádám jednou za rok v Domě pánů z Lipé a některé – například Obrazy slavných … rukou amatérů – putují po celé České republice.

61575249_430302291085460_5511065050816708608_n.jpg

Jak dlouho se věnujete této činnosti a co tomu profesně předcházelo?

První výtvarný kurz jsem uspořádala v roce 2014 a po jeho úspěších jsem termíny přidávala a portfolio výtvarných kurzů se rozrůstalo. Tvoření a malování se věnuji od útlého věku – základní umělecká škola, střední pedagogická škola, Výtvarná škola Brno, studium arteterapie na Masarykově univerzitě a poté psychoterapeutický sebezkušenostní výcvik SUR. V současné době jsem frekventaktkou výcviku metody Arno Sterna: „Jeu de peindre“.

Co Vás na Vaší práci nejvíce baví?

Moje práce je současně i mým koníčkem, takže mě na ní baví vše. Nejvíce se těším na konec každého kurzu a na změněné tváře klientů. Po skončení odcházejí sebevědomě s úsměvem na tváři a odhodláním, že ve svém životě dovedou zvládnout cokoli, protože zvládli namalovat obraz. A to mě baví hodně…

_20190128_185359.JPG

Kde jste získával/a zkušenosti?

Tréninkem a tréninkem ať už doma nebo na různých workshopech, kurzech nebo ve škole. Pro mne je důležitá sebezkušenost. Díky ní předávám klientům zjednodušeně složitější informace o malování. Z toho vyplývá moje motto, že „malovat dovede každý, jen o tom ještě nevíte.“

Co chystáte do budoucna?

Otevření ateliéru Arno Sterna „Jeu de peindre“. Jedná se o zcela nový přístup ve vyjadřování se pomocí malby – podpora koncentrace, spontaneity a autenticity. Tento přístup je rozšířen v celém světe, v České republice ještě není znám. Více se mohou čtenáři dovědět na mých webových stránkách www.artesvet.cz

_20180829_183955.JPG

Proč jste se stal/a členem klubu SN a co Vás do klubu přivedlo?

V podnikatelském klubu Smart Network jsem se poprvé ocitla v roce 2015 za cílem získat kontakty pro svoje podnikání. Netušila jsem, že tam získám mnohem víc – nové klienty, přátelství, osamostatnění se a nalezení svého talentu, a hlavně inspiraci, že každý dokáže vše, když opravdu chce.

Co byste poradil/a podnikatelům v dnešní uspěchané době?

Zastavte se a udělejte si čas pro sebe. Nejlépe v ateliéru ArteSvět.

 

Chcete vidět ještě víc, než se vydáte za Žanetou do jejího ateliéru? Podívejte se na krátká videa. smile

Proč malovat?

Zážitkové malování s dětmi

Pastel

Akrylové lití

 

Žaneta Zieglerová

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientů k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace