Zimní čtvrtletník aneb bilance roku 2016

19.1.2017
Smart Network

Milí příznivci Smart Networku,

než vám budeme pomaličku odkrývat naše změny, připomeňte si podzimní čtvrtletník roku 2016! V něm jsme vám představili a nastínili nové typy členství, a také jsme vám představili členy, kteří nově vstoupili do klubu či svoje členství po roce obnovili.

 

Vítáme nové členy

Tradičně na začátku vítáme členy, kteří se přidali do našeho klubu. 

V Brně se novými členy stali:

Helena Macková; zástupkyně hotelu Prometheus - Iveta Raplíková, Ludmila Sklenářová, Martina Oškrdová; Veronika Knirschová z Best Event; Jana Továrková a Tereza Lexová za Kulturní a vzdělávací středisko Kávéeska, Jan Procházka a Michal Oškera za Beacons.cz, Alena Cigánková a Marcel Dvořák a Dominik Jelínek za Fruity office, s. r. o., Petr Cigánek za Staň se svým vlastním hrdinou, Jakub Carda a Jakub Žáček za obecně prospěšnou společnost Společně, o. p. s.,

Renata Imrichová, Žaneta Zieglerová za Performia, Zuzana Soukupová z Gym&JoyRené Müller z Human memory, s. r. o., Hana Valíčková z Image Rituals, Barbora Klang; Lada Hajzlerová ze Someone, s. r. o., Pavla Sazamová a Kateřina Homolová z LR Health and Beauty, Jan Moučka z EIM Elektro, s. r. o., Marek Kovář z firmy Present time, s. r. o.,

Petra Marečková z posilovny Body revolution, Radek Fuxa; Martin Kolenička a Radek Koptík z firmy Škola manažmentu L. Rona Hubbarda, Ondřej Michal - kouzelník, Nataša Michalová za Snadněji žít, Michal Bumbálek a Zuzana Bumbálková z ONEDENT - stomatologické centrum.

 

V Jihlavě naše řady rozšířili:

Jan Formánek a Helena Pudilová za ženský magazín Gleid, Libuše Řezáčová a Vladimír Mert a Pavel Nikermaier z wellness penzionu Medličky, Jitka Eliášová; Lenka Šmanová z Účetní kanceláře.

 

Vážíme si nejen těch, co se členy stali, ale i našich věrných členů, kteří prodloužili :-)

Petr Bažík a Ondřej Veselý za MAPE Finance, Drahomíra Smolíková z Ridere dentální klinika, Alena Drábková a Petr Pacher z University of applied management, Viktor Mejzlík a Tomáš Suchomel a Barbora Urbánková a Pavlína Vejmolová z VITOM Group, Marie Žírošová; Markéta Heroutová a Mariana Melcherová ze Slezská diakonie, středislo Brno.

 

Vzpomínka na rok 2016

V srpnu oslavil Smart Network svoje 3. narozeniny. Před oslavou bylo vytvořeno krátké promo video, které popisuje průběh každé business akce v našem klubu. Video si můžete připomenou na odkazu ZDE!

 

Od září nabízíme nové typy členství, které se oblékly do nového kabátku. Změnili jsme název, náplň i ceny tarifů. Nově dělíme naše členství na typ CHODÍM, TVOŘÍM A ROSTU. Jaká je náplň a jaké jsou ceny na rok 2017 zjistíte kliknutím ZDE!

V prosinci jsme pak spustili nový web, který je pro všechny naše příznivce přehlednější. Každý náš člen tu má svoji fotku a logo, abychom se mezi sebou lépe poznali. Postupně tvoříme vizitky našich členů dle dostupných materiálů :-) Členů máme 115 a stále rosteme. Postupně na náš web přidáme všechny naše členy.

Současně s přechodem na nový web se změnili podmínky našim členům s přidáváním článků a akcí na web. Pokud váš tarif splňuje tuto podmínku, pak se nebojte. Malý návod na tvorbu článku najdete na odkazu ZDE.

Vše pro vás bude jednodušší a rychlejší :-)

 

Novinky pro rok 2017

V Jihlavě se budeme společně potkávat na novém místě - od ledna hostí naše setkání restaurace La Oliva. Přijďte se za námi podívat a rozvíjet své podnikání také na Vysočině.

 

 

Velikou novinkou je pak znovuotevření business setkání v Praze! V nové podobě, s novými vedoucími, na novém místě. Navštivte naše business obědy (brunch) v Praze. Začínáme vždy v 11 hodin a těšit se můžete na novou vedoucí Lenku Černou

 

Těšíme se na všechna společná setkání s vámi, ať už jste našimi členy či příznivci našeho klubu. Do nového roku 2017 jsme vstoupili s elánem a novou energií, kterou nám přinesl konec roku 2016 a rapidní nárůst počtu našich členů.

Věříme, že to co děláme má smysl:

BUDUJEME SKUPINU PODNIKATELŮ ZALOŽENOU NA OSOBNÍCH VZTAZÍCH, INSPIRACI A DŮVĚŘE. DÁVÁME BYZNYSU LIDSKÝ ROZMĚR.

 

 

V lednu pak pořádáme také Novoroční NETWORKINGOVÝ večírek. Srdečně zveme všechny naše členy a jejich 1, ať už jsou z rodiny, práce či přátelé. Jak tento večírek dopadl se dozvíte zase v dalším čtvrtletníku :-)

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace