8. díl "Podnikání pod pokličkou" - Jitka Eliášová

25.9.2017
Smart Network

V úvodním článku jsme Vám představili nový projekt Smart Networku ve spolupráci s fotografem a kameramanem Martinem Kopáčkem. Jedná se o sérii krátkých videí o Vašem podnikání. Nakoukneme pod pokličku a odhalíme úspěchy i úskalí daného oboru.

7. díl této série si můžete připomenout na odkazu ZDE. Před kamerou promluvil Ing. Tomáš Mácha, spolumajitel firmy Reventon Business Consulting. Zabývá se externím finančním poradenstvím a pomůže Vám i v projektovém řízení a krizovém řízení. Shlédněte tento velmi poutavý rozhovor.

 

Jitka Eliášová - reflexní terapie a masáže

Potřebujete si ulevit od stresu, napětí, bolesti nebo jen tak relaxovat a chcete vnímat svoje tělo, vlastní pocity a jemné dotyky?

Jitka Eliášová Vás ošetří od nohou až k hlavě. Odnesete si báječný pocit lehkosti vlastního těla - pocit, že zvládnete cokoliv ve svém životě. Najednou poznáte nové úhly pohledu ...

 

K reflexní terapii paní Jitku přivedly zdravotní potíže po porodu dcery v roce 2004. V roce 2009 začala studovat tradiční čínskou medicínu a v květnu 2010 se zúčastnila měsíční stáže v Číně.

 

Reflexní masáže

Jedná se o druh masáže, při kterém prostřednictvím vyvíjení tlaku na reflexní body na plosce nohou dochází ke stimulaci jednotlivých částí těla. 

Všichni přeci víme, že na plosce nohou je zrcadleno celé naše tělo.

Reflexní masáže se obvykle provádí vsedě či v poloze na břiše. Nevyužívají se žádné masážní oleje a celá masáž probíhá pomalu.

 

Rodinné konstelace

K pochopení symboliky nemocí je třeba dospět, vrací všechnu zodpovědnost zpět k nám. Zkrátka jsme zdědili shodný způsob zacházení s emocemi a problémy. Když pochopíme společný psychický vzorec, můžeme se osvobodit z rodinných dispozic. 

Máme-li vyřešený vztah s matkou, žijeme v urovnaných vztazích.
Máme-li uspořádaný vztah s otcem, máme dobrý předpoklad být materiálně zajištěni.

Každý máme svoje vztahy vyřešeny jinak.

 

Více informací se dočtete na webu ZDE.

 

Pokud na nich chcete pracovat a hledáte někoho, kdo Vám s tím pomůže, pak si určitě poslechněte celý rozhovor. Jitka Eliášová zde promluvila o rodinných konstelacích i o reflexních masážích.

 

 

I vy můžete mít svoje propagační video...

Slova nedokážou správně zachytit celý rozhovor, atmosféru i tajemství, která nám byla odhalena v tomto videu.

Pokud i Vy máte zájem o video, kontaktujte asistentku Kateřinu Jančíkovou na mailové adrese asistentka@smart-network.cz a v kopii zašlete poptávku také na info@smart-network.cz

Podrobné informace o tomto projektu, průběhu natáčení, informace o cenách i frekvenci natáčení naleznete na následujícím odkazu.

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace