Elektronické vizitky se Swopi

18.2.2022
Smart Network

Představte si, jaké by to bylo chodit na networking a nenosit s sebou přes 20 vizitek a neodcházet s dalšími dvaceti, ale přesto mít všechny nové kontakty u sebe. Zní to nereálně? Dva mladí Brňáci na to přišli! 

Startupisté Ondřej Malík a Lars Dittinger se potýkali s problémem, který řeší nejeden z nás. Nechávat si tisknout vizitky je náročné jak na náklady, na výrobu a potisk, tak i na životní prostředí. A ve výsledku si ani nemůžete být jistí, že neskončily v koši. Snažili se tak vymyslet způsob, jakým si lidé mezi sebou budou moci efektivně a rychle sdílet informace o sobě a vymysleli digitální vizitku Swopi!

gabi_swopi.png

Jedná se o malou kulatou samolepku, kterou můžete přilepit na telefon, diář, počítač, vlastně kamkoliv, a když na sebe budete někomu chtít předat kontakt, bude stačit, když přiloží svůj chytrý telefon k oné samolepce. 

Při pořízení si musíte Swopi prvně nastavit. To znamená, že k čipu, který v sobě Swopi má, musíte přiložit svůj chytrý telefon se zabudovaným NFC a okamžitě vás přesměruje k registraci, kde si následně vytvoříte vizitku podle sebe. 

Ve svém profilu si založíte karty podle informací, které budete chtít se svými budoucími kontakty sdílet. Mimo jiné to může být váš e-mail, telefonní číslo, web, spojení na vaše sociální sítě a dokonce i odkaz na platební bránu nebo oblíbenou hudbu. Pak už jen stačí, že někdo přiloží telefon ke Swopi, a informace se automaticky přenesou k osobě, se kterou jste se právě seznámili. Výhodou je, že k tomu nepotřebujete žádnou aplikaci a vše se otevírá v mobilním prohlížeči.

 Swopi networkerka.jpg

Oproti konkurenci vás tak Swopi nebude nutit ke stažení aplikace, ani vás nebude omezovat na počet odkazů, a už vůbec ne k placené verzi užívání softwaru. Jediné, co je k používání potřeba, je koupě Swopi. To již existuje v několika provedeních. 

Základním produktem je již zmíněná samolepka, o kterou se díky ultra silnému lepidlu 3M nemusíte bát. Samolepku můžete koupit v několika barevných provedeních a za příplatek si můžete místo loga Swopi zvolit vlastní potisk. Pokud vám nevyhovuje samolepka, můžete zvolit provedení přívěšku, který kamkoliv zavěsíte a funguje na stejném principu předávání informací. 

ObrázekSWOPI.jpg

Ze Swopi se během měsíce od zavedení stal celosvětový trend. To především díky jejich virálním videím na TikToku a Instagram Reels.

Swopi tak získalo úspěch na trhu nejen v Evropě, ale také po celém světě v zemích jako jsou například Japonsko, USA, Argentina, JAR, Turecko nebo Indie

Díky spolupráci navázané mezi majitelkou klubu Gabrielou Mrkvicovou a zakladateli Swopi mají členové Smartu možnost využít slevu 10 % na nákup digitální vizitky.

U objednávky na webových stránkách www.swopi.cz stačí zadat kód "SMART10".


sn_logo_export_Subtitle - White BG.jpg

Autor: Michaela Lusková

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace