Křest knihy Líheň podnikatelských nápadů: O svůj příběh se podělí Ing. Vladimír Klescht

22.5.2015
Smart Network

Je zároveň vedoucím lektorem tohoto školícího střediska, které mimo zmíněné kurzy organizuje i řadu krátkodobých specializovaných kurzů, jako jsou kurzy sportovní výživy, výživy těhotných žen, kurzy výživy dětí, naturopatie a vlasové analýzy. Připravuje také řadu dalších – kurzy výživy pro duševně pracující, kurzy výživy pro seniory, atd…

Jak se dostal k výživovému poradenství?

Výživa není Vladimírova původní specializace, jeho profesní minulost je od výživy velmi vzdálená. Jak se k výživě dostal, to Vám prozradí na křtu uvedené knihy.

Kde působí Welko Team?

Již druhým rokem organizuje rekvalifikační kurzy v Bratislavě a v letošním roce běží již druhý kurz v Košicích. V plánu má otevřít tyto kurzy ještě ve Zvolenu a v Žilině. V České republice jsou již připravené kurzy v Českých Budějovicích a intenzivně se chystá jejich otevření na podzim letošního roku i v Hradci Králové. Brno je samozřejmostí.

Nejen lektorem, ale i autorem

Vladimír je autorem několika populárně naučných publikací o výživě, kdy největší ohlas na knižním trhu měla kniha s názvem „Projezte se ke štíhlosti“ a „Éčka v potravinách“. Publikuje rovněž články v různých odborných časopisech a na odborných internetových portálech. Je spolupracovníkem projektu CEFF (potraviny bez nebezpečných éček), je členem Aliance výživových poradců České republiky a je také duchovním otcem založení Slovenskej aliancie výživových poradcov. V ČR dále spolupracuje s projektem STOB (STop OBezitě) a v současnosti je v jednání s vedením projektu „Skutečně zdravá škola“. Na Slovensku Welko vyhrálo výběrové řízení na vedení kreditových seminářů pro Slovenskou lékárnickou komoru a v příštím roce bude zajišťovat odborná školení pro pracovníky frenčízové sítě poraden Svět zdraví.

Na čem se aktuálně pracuje?

Jelikož se činnost školicího střediska od jeho založení v roce 2012 mnohonásobně rozrostla, rozhodl se transformovat jej na společnost s ručením omezeným, takže od 1. 1. 2015 již školicí středisko působí jako Welko Team, s.r.o. Pod touto hlavičkou byla zřízena i poradna životního stylu a výživy, která působí zároveň jako středisko praktického vyučování pro posluchače kurzů – je to prvek, který zatím žádné jiné školicí středisko v ČR nemá. V budoucnu má v plánu takové poradny zřídit ve všech městech, kde Welko působí.

Ač je Vladimír již důchodcem „na plný úvazek“, rozhodně svůj čas nemarní u televize, nebo povídáním si se svými vrstevníky o nemocech a návštěvách lékařů, ale využívá jej ke smysluplné práci a ve volných chvílích aktivně sportuje (cyklistika, in – line bruslení, nohejbal, nordic walking či lyžování). V poslední době si najde čas i na procházku s kočárkem se svojí první vnučkou Natálkou.

Křest knihy: Kdy, kam a proč přijít?

Ing. Vladimír Klescht se o celý svůj podnikatelský příběh podělí v rámci křtu knihy "Líheň podnikatelských nápadů". Vy jste knihu ještě nečetli? Přijďte na křest a jeden výtisk si ZDARMA odnesete jako dárek od podnikatelského klubu Smart Network, který se stal partnerem knihy a který je zároveň i pořadatelem křtu knihy.

KDY: 28. 5. 2015 | 18:00
KDE: Centrum Mitrovski | Veletržní 13, Brno

CENA: 350 Kč včetně DPH

REZERVUJTE SE KLIKNUTÍM ZDE.

Křest, autogramiáda, autorské čtení a 8 příběhů

Krom příběhu Martiny Václavíkové (autorky knihy) se můžete těšit na další osobnosti, které se s Vámi podělí o svůj podnikatelský příběh. Těšit se můžete například na příběh o rodinné cukrárně, jak se dá v podnikání využít inženýrský titul, jak vybudovat úspěšnou restauraci a další.

Zdeněk Kurica

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace