MYJÓMI družstva invalidů - nové produkty díky radám z CEO KLUBU

2.5.2022
Smart Network

MYJÓMI chystá nové formy prezentace náhradního plnění, pomohly názory z CEO KLUBU.


Jak více přiblížit zákazníkům výhody náhradního plnění se stalo předmětem prezentace Petra Horkého, předsedy představenstva MYJÓMI družstva invalidůCEO  KLUBU Podnikatelského klubu Smart Network. Záměrem bylo poradit se s dalšími členy, jak zapracovat na tom, aby se firmy se sociálním podnikem a jeho nabídkou lépe seznámily a zjistily, proč je pro ně spolupráce s MYJÓMI výhodnější než jiné možnosti. Na základě předvedené prezentace pak ze strany členů CEO KLUBU padaly konstruktivní, a to jak pozitivní, tak i negativní postřehy.

 

unnamed.jpg


Jak na to?


„Zazněla spousta různých zajímavých a podnětných názorů a s jejich pomocí nyní budeme hledat konkrétní řešení, abychom se co nejvíce odlišili od dalších sociálních podniků, které zákazníkům stejně jako my nabízejí možnost náhradního plnění,“ poukázal na přínosy zmíněné akce Petr Horký.
Nicméně nebude to hned, protože kromě finančních nákladů s sebou změny v prezentování firmy ve snaze zajistit pro ni další dlouhodobé zakázky přinesou i nároky na čas. „Jde o vytvoření zcela nových projektů prezentace, což není možné provést ze dne na den,“ upřesnil Petr Horký.

 

0.jpg


S MYJÓMI vás bude náhradní plnění bavit


V současné době MYJÓMI v rámci náhradního plnění nabízí zajímavé výrobky či služby, které mají smysl, a vy je využijete k rozvoji vaší firmy. Ať už jde o služby ruční automyčky, montážní, balicí či kontrolní práce, přípravu dárkových balíčků či produkty v podobě ponožek nebo Betelných šátků a dalších doplňků z družstevních dílen. Stačí si jen vybrat, co bude pro vás nejzajímavější. Protože pokud vaše firma nesplňuje povinný podíl zaměstnávání zdravotně znevýhodněných osob, je pro vás výhodnější si místo finančních odvodů do státní pokladny nakoupit zboží nebo služby ze sociálních podniků, které daným procentem hendikepovaných zaměstnanců disponují. A MYJÓMI družstvo invalidů ve svých pobočkách ve čtyřech krajích republiky zaměstnává zhruba 95 procent zdravotně hendikepovaných pracovníků.

 

Dárky pro zaměstnance i partnery


A co zákazníci v rámci náhradního plnění poptávají nejčastěji? Vedou balicí a kooperační práce, kdy pro ně zaměstnanci MYJÓMI balí, přebalují nebo kompletují různé produkty, ale také připravují vánoční či dárkové balíčky z výrobků, které si klienti dodají, anebo jim je po dohodě obstará družstvo.
Zájem je též o originální Betelné šátky s nanofiltrem a neméně unikátní ponožky. Obojí si lze objednat s motivem na přání a využít jako pozornost pro své zaměstnance nebo obchodní partnery. K šátkům, z nichž se z původně ochranného prostředku stal i módní doplněk, si je možné pořídit také stejné čepice, třeba s firemním logem nebo jiným specifickým obrázkem nebo textem.

 

Snímek obrazovky 2022-05-03 v 0.05.27.png


V myčce ručně vypulírují auto zvenku i zevnitř


Stále větší oblibu si v průběhu let získávají služby ruční automyčky – mimo zaběhlého brněnského provozu se aktuálně rozjíždí i myčka v Praze. Nabízí širokou škálu služeb spojených s kompletním mytím vozidel a čistěním jejich interiérů, což se v Brně týká jak osobních, tak i ostatních užitkových automobilů. V Brně je taktéž v nabídce i takzvaný pick-up servis u osobních vozidel, kdy se v rámci města o odvoz auta do myčky a jeho navrácení majiteli na smluvené místo postarají zaměstnanci.

 

0.png

 

0-1.png 

0-2.png

 

Vyberte si z obchodní brožurky

V náhradním plnění je možné získat také některé produkty od spolupracujících firem, ale i v tomto případě jde vždy o nabídku doplněnou prací zaměstnanců družstva. Jde například o dárková psaníčka s českou čokoládou, jindy zase o produkt z dalších chráněných dílen, jako je výběrová káva pražená v sociálním podniku NATURPARK 12. Ale ať už jde o nabízené služby či produkty, vždy je spojuje stoprocentní kvalita odvedené práce. I proto se zákazníci do MYJÓMI vracejí. Přesvědčte se o tom sami. Kompletní souhrn produktů a služeb, které MYJÓMI zákazníkům nabízí, obsahuje nově přehledná obchodní brožurka.

 

0000002215.jpg

 

Autor: Lenka Mašová

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientů k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace