Párty ples aneb Valentýn trochu jinak

18.2.2015
Smart Network

Žádné róby a utažené kravaty, podnikatelé vzali 60' za své

„Jestli já to náhodou zbytečně nepřeháním,“ říkala jsem si v pátek večer, když jsem si oblékala praštěné křiklavě modré silonky a česala si drdol na Bardotku podle návodu na youtube. Aby ten dress code šedesátých let vůbec podnikatelé ze Smart Network brali vážně…

Ještě že jsem si dala záležet. Hned, když jsem prošla dveřmi hotelu AS club, mi bylo jasné, že na párty plese žádné dlouhé róby, smokingy ani příliš pevně utažené kravaty nepotkám. Naopak. U jednoho stolu seděly květinové děti v dlouhých sukních s čelenkou přes rozpuštěné vlasy, hned vedle zase dámy v kolové puntíkované sukni. U baru Twiggy inspirované minisukně.

Červené i bílé lodičky, velké barevné náušnice, plastové čelenky, vyčesané drdoly nebo rovnou paruky. Dámám se zlatá šedesátá evidentně zalíbila. Ale ani pánové nezůstali pozadu. Když už sako, tak nějaké veselejší, nebo rovnou uvolněně v barevné košili či alespoň pestrobarevné kravatě. Lenonky, Beatles paruky, sluneční brýle, psychedelické hippie motivy na košilích. Všichni krásně retro.

Networkerky se postaraly, aby nikdo nezůstal sám v koutě

Od hostesky se mi výměnou za vstupenku dostane kromě širokého úsměvu a pochválení kostýmu taky drinku na uvítanou. „Výborně, alespoň nebudu vypadat tak hloupě, až budu postávat v rožku a pozorovat ty desítky neznámých tváří,“ pomyslím si hned a proplétám se rychle do kouta.

Ale brzy zjistím, že takhle by to na akci Smart Network nešlo. Zvlášť, když je tu organizátorka plesu a networkerka v jedné osobě, Gábriela Mrkvicová. Za deset minut mě představí tolika lidem, že ani nestíhám vstřebat jména nebo obor, ve kterém podnikají.  „Redaktorka  CentrumBrna.cz,“ vykoktám ze sebe vždycky a snažím se to zachránit úsměvem. Vizitky putují z ruky do ruky u každého představení. Na konci prvního kolečka jich mám v kabelce tolik, kolik jsem jich snad nedostala za celý život. Tak tahle vypadá networkerka v akci!

A že jsem zapomněla polovinu jmen? To nevadí, představí nás za chvíli znovu. Ať už u stolu, u baru, na chodbě nebo na tanečním parketu. Gábi i druhá networkerka Lidka Šnajdrová se prostě postarají o to, aby nikdo neseděl sám smutně u stolu.

#smartples aneb i seznamování je smart

Další motivací k seznamování je pak vyhlášená soutěž o tričko s logem Smart Network. To získá ten, který zveřejní nejvíce selfie s účastníky na instagramu. Fotka s běžným účastníkem za jeden bod, s partnerem plesu za pět a selfie s Gábi dokonce za bodů deset.

Chvilku po zahájení už všichni instalují do svých chytrých telefonů instagram a další a další fotky pod heslem #smartples už se zobrazují na plátně u vchodu. Na plese Smart Networku přece musí i seznamování být chytré, tedy smart.

Tak trochu jiný Valentýn

Celým večerem nás provází milá moderátorka Nikola Šindelářová, která si stejně jako organizátoři vzala dress code k srdci a vypadá, jakoby zrovna přišla z natáčení filmu Rebelové. Se známými hity kapely Beatles se nás snaží roztancovat a rozezpívat populární hudební skupina Pangea – revival slavného britského bandu. Nejdřív však většina míří za výborným rautem z kuchyně Restaurant Mitrovski, kde si pochutnají jak milovníci masa, tak vegetariáni. I sladká tečka ke kávě se najde. Kdo by však raději víno, sommelier Lukáš Polišenský trpělivě pomůže vybrat to pravé.

Po jedenácté hodině se již dobře seznámení účastníci nebojí vyrazit na parket, užít si známých rytmů a písní, zazpívat „Help“ a případně předvést naučené šedesátkové taneční kreace. Ještě předtím však s krásným vystoupením zabrali parket profesionální tanečníci z klubu Kometa Brno. 

Jak pořadatelé slibovali, pátek 13. nemusí být smolný den. Naopak, párty ples z něj udělal den radostný a pro některé dokonce šťastný, když si z tomboly vytáhli ty správné losy. Ani žádným Valentýnským depresím nedají organizátoři prostor. S úderem půlnoci odhalí slibované překvapení – hromadné vypouštění lampiónů pro štěstí. Na závěr pak vyhlášení tří nejlepších kostýmů. Opravdu trochu jiná oslava komerčního svátku.

Myslím, že první ples Smart Networku opravdu splnil, co sliboval. V brzkých ranních hodinách odcházíme seznámení, s hromádkou vizitek, někteří se šťastnou výhrou, ale všichni s úsměvem na rtech, památečním králíčkem ve vestě barvách Smart Networku a melodií Twist and Shout v hlavě. 

Adéla Hájková - redakce

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientů k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace