Ples pro Fenix: vozíčkáři to opět roztočí na tanečním parketu

13.10.2021
Smart Network

Brno - V pořadí již čtvrtý ročník největšího bezbariérového plesu v ČR pořádá brněnské ParaCENTRUM Fenix. V sobotu 6. listopadu se v hotelu Voroněž rozezní hudba u příležitosti tradičního Plesu pro Fenix. Výtěžek z akce poputuje na provoz spolku, který již sedmnáct let pomáhá lidem s poraněním míchy. Organizátoři opět očekávají stovky hostů z řad klientů, veřejnosti i politické reprezentace.

VSTUPENKY K ZAKOUPENÍ zde.

Cena: 500 Kč

2017-ples_fenix156.jpg
Jedna ze stěžejních akcí organizace, která pomáhá lidem po úrazu míchy vrátit se zpět do aktivního života, se uskuteční bezmála po dvou letech. „Jsem velmi rád, že epidemiologická situace nám konečně umožnila ples po dvou odkladech uskutečnit. Těším se, že lidé budou mít o to větší chuť zúčastnit se našeho plesu a strávit večer v příjemné společnosti, říká ředitel ParaCENTRA Fenix Michal Odstrčil.

2018-full_221.jpg
Večerem bude provázet dvojice moderátorů, kterou tvoří Soňa Porupková (CNN Prima News) a Radek Bortlík (Český rozhlas Brno). Hosté plesu se i letos mohou těšit na rozmanitý program v podobě bohaté tomboly, kola štěstí, benefiční dražby nebo vystoupení formace RITMO FACTORY, která zajistí bubenickou show. K tanci a zábavě budou hrát neotřelá provedení známých hudebních hitů v podání LOL party kapely.

2017-ples_fenix184.jpg
Výtěžek ze vstupenek, dražby a tomboly použije Fenix na provoz služeb pro klienty. „Chtěl bych poděkovat všem dárcům, kteří podpořili letošní ples. Výtěžek z akce nám pomůže udržet v provozu životně důležité služby pro klienty s poraněním míchy, ve většině případů vozíčkáře,” dodává Odstrčil. Letošní ples však není speciální jen kvůli svým několika odkladům. „Covidová situace se v posledním roce a půl projevila samozřejmě i v sociální sféře. Mnoho akcí jsme nemohli uskutečnit, ples je toho důkazem, spolek tak přišel o část
nezbytných financí. Proto bych si dovolil říci, že Ples pro Fenix 2021 a z něj utržená částka výrazně pomohou provozu tolik potřebné organizace,” uzavírá Odstrčil.

2019-Ples_pro_Fenix-094.JPG
ParaCENTRUM Fenix, z. s. je organizace, která již sedmnáct let pomáhá lidem po úrazu míchy vyrovnat se s nastalou situací. Odborný personál spolku zajišťuje klientům tu nejlepší možnou péči, aby se mohli opět vrátit do aktivního života. V současné době je Fenix druhou největší organizací svého druhu v republice a největší na Moravě. Ročně poskytuje pomoc několika stovkám handicapovaných. „Fenix se stal v podstatě mým druhým domovem. Nedovedu si představit, jak bych za patnáct let na vozíku bojoval s nástrahami běžného života bez pomoci lidí z Fenixu,” podtrhuje význam ParaCENTRA dlouholetý klient Lukáš Tejkl.

Kontakt:
www.plesprofenix.cz
www.pcfenix.cz

JANA JORDÁNOVÁ
fundraising
(+420) 739 627 967
jordanova@pcfenix.cz

KRISTÝNA NÁHLÍKOVÁ
koordinátorka plesu
(+420) 739 646 395
nahlikova@pcfenix.cz

Autor: Michaela Arientová

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace