Představení člena: Stanislav Kachlík a společnost ITIS Partner s.r.o.

Smart Network
13.5.2024
Autor: Stanislav Kachlík

 

Představ našim čtenářům, co je předmětem tvé činnosti.

Naše společnost se specializuje na vývoj, nasazení a podporu ITIS Podnik, komplexního podnikového informačního systému navrženého pro potřeby živnostníků, e-shopových firem a organizací všech velikostí – od malých až po velké, a to napříč různými obory a zaměřeními.

Klíčovou myšlenkou naší činnosti je poskytování uceleného řešení, které podnikům umožní efektivně spravovat jejich operace, automatizovat rutinní úkoly a získávat důležité podnikové informace v reálném čase. S ITIS Podnik se naši klienti mohou soustředit na to, co dělají nejlépe, zatímco my se staráme o to, aby jejich informační systémy byly vždy na špičkové úrovni, přizpůsobené aktuálním potřebám a snadno integrovatelné s ostatními nástroji a platformami.

Rozumíme, že každý podnik je jedinečný, a proto přistupujeme k našim klientům individuálně, s cílem pochopit specifika jejich oboru a nabídnout řešení šitá na míru jejich konkrétním požadavkům. Díky tomuto přístupu je ITIS Podnik flexibilní a škálovatelné řešení, které podporuje růst a vývoj podniku.

Naším posláním je zajistit, aby technologie pracovala pro naše klienty – ne jen jako nutnost, ale jako mocný nástroj pro dosažení jejich podnikatelských cílů a zvýšení konkurenceschopnosti na trhu. Díky našemu týmu expertů, kteří jsou vždy připraveni poskytnout profesionální podporu a poradenství, můžete mít jistotu, že vaše podnikové informační systémy jsou ve spolehlivých rukou.

Ve zkratce, s ITIS Podnik se můžete spolehnout na robustní, bezpečné a uživatelsky přívětivé řešení, které pomůže vašemu podniku růst, adaptovat se a prosperovat v dnešní dynamické podnikové krajině.

logo-normal-1000.png 

Jak dlouho se věnuješ této činnosti a co tomu profesně předcházelo?

Na trhu s tímto produktem jsme již 4. rokem, ale v oboru informačních systémů máme již 15 letou praxi, prošli jsme více jak 70 firmami z různých oborů a různých velikostí.

 

Co tě na tvé práci nejvíce baví?

Na mé práci mě nejvíce baví a naplňuje, když vidím přímý dopad našich řešení na každodenní činnosti našich klientů. Když firmám pomůžeme zautomatizovat jejich operace, ušetřit hodiny práce, které by jinak strávily rutinními úkoly, a vidím, jak díky našemu systému rostou a rozvíjejí se, cítím obrovskou spokojenost. Je skvělé být součástí jejich úspěchu a vidět, jak naše práce přináší reálnou hodnotu a pomáhá firmám dosahovat jejich cílů.

 

20240507_084503.jpg

 

Co chystáš do budoucna?

Do budoucna plánujeme dále rozvíjet náš podnikový systém, abychom zůstali na špici technologického pokroku a nabízeli našim klientům ještě lepší a efektivnější řešení. Kromě toho se zaměříme na otevření nových obchodních cest, což nám umožní rozšířit naše působení a nabídnout naše služby širšímu spektru podniků. Tyto kroky jsou klíčové pro naše dlouhodobé cíle a vizionářské směřování v oblasti podnikových informačních systémů.

 

Proč ses stal členem klubu SN a co tě do klubu přivedlo?

Stal jsem se členem klubu SN, protože jsem uviděl velký potenciál v setkávání a sdílení zkušeností s lidmi z různých oborů. Možnost vyměňovat si rady, doporučení a perspektivy s odborníky z různých prostředí mi přijde nedocenitelná. Kromě toho mě do klubu přivedla touha poznat nové lidi a rozšířit svůj profesionální i osobní horizont. Tato kombinace profesního růstu a osobního obohacení je pro mě skutečně inspirující.

 
dsc_7741_optimized.jpg

 

Co bys poradil podnikatelům v dnešní uspěchané době?

V dnešní uspěchané době bych ostatním podnikatelům doporučil zůstat otevření novým přístupům a neustále se vzdělávat. I když si nejsem jistý, že mám dostatek zkušeností, abych poskytoval konkrétní rady, věřím, že otevřenost ke změnám a schopnost adaptace jsou klíčové pro úspěch v jakémkoliv podnikání. Důležité je také najít si čas na odpočinek a regeneraci, protože vyvážený životní styl je základem pro dlouhodobou udržitelnost jakékoliv podnikatelské činnosti.

logo-normal-1000.png