Spolupráce Smart Network se Spaces

1.11.2023
Smart Network

Podnikatelský klub Smart Network s radostí oznamuje, že od listopadu 2023 navazuje spolupráci s poskytovatelem kancelářských a konferenčních prostor Spaces. 

Díky této spolupráci se členové podnikatelského klubu Smart Network mohou těšit na setkání v prostorách Spaces, neboť se zde budou konat akce B2B a také CEO pořádané v Praze. Navíc mohou naši členové využít všech jejich dalších nabízených služeb. Mohou si zde tedy domluvit schůzku před nebo po akci Smart Network, pronajmout soukromou kancelář, nebo uspořádat interní firemní akci v nabízených zasedacích prostorách. 

Zi84LzUvMC9mODUwZTUyYTEwOGQzZGYzMmMyZWQ3ZGI5NDcyZDBhNjRhOWY1OWRhXzUyMjlfNy5qcGcvZG93bmxvYWQ.jpg

Mi80L2IvMi8yNGIyZjE5NzE1YTkwM2U1OWJjNWM2YzJjMjNlMGQxZTI4MjI4MDRlX1JlZ3VzX0FsYmF0cm9zNDgyOF9QcmFndWVfQ3plY2hSZXB1YmxpY19MYXJnbWVldGluZ3Jvb20uanBnL2Rvd25sb2Fk.jpg

Síť poboček Spaces je ve světě zaběhnutým poskytovatelem kancelářských prostor pro malé i větší podnikatele. Pobočky Spaces využívají lidé s originálním myšlením, inovátoři a průkopníci nových postupů, kteří věří, že dokážou naplnit své cíle. Nabízí dynamické pracovní prostory s jedinečnou podnikatelskou atmosférou, kde najdete perfektní zázemí pro přemýšlení, tvoření a společnou práci a také přátelský personál, který se postará o veškerou logistiku a nezbytné služby. 

Pobočky Spaces nabízí: 

  • pronájem soukromých kancelářských prostor
  • členství ve sdílených kancelářích
  • vyhrazený pracovní stůl 
  • virtuální kancelářské služby 
  • pronájem zasedacích prostor

V České republice můžete pobočky Spaces naleznout zatím na čtyřech místech v Praze- Albatros, Nile House, Parkview, Smíchoff. 

NC9jLzMvMy80YzMzMTk1NTZhZDUyMzZjOTFkY2NkMTM5YzAwMjU3NjM2ZjdjYTk4X1JlZ3VzX0FsYmF0cm9zNDgyOF9QcmFndWVfQ3plY2hSZXB1YmxpY19UZXJyYWNlLmpwZy9kb3dubG9hZA.jpg

Společnost Spaces navíc spolupracuje s dalším poskytovatelem kancelářských prostor- firmou Regus. Ta nabízí obdobné služby jako Spaces a rozšiřuje tak celkové množství lokalit, které mohou členové klubu Smart Network využít. Ke čtyřem pobočkám Spaces v Praze přidává dalších deset, a to například na I.P. Pavlova nebo Letišti Václava Havla. Společnost Regus navíc nabízí kancelářské prostory i v Brně ve Spielberk Office Center.  

Seznam všech poboček Spaces a Regus v Praze naleznete ZDE. Pobočku v Brně pak ZDE

Z této nabídky si vybere opravdu každý!

regus_budova[1].jpg 

4219_3.jpg

 

Všem členům SPACES nabízíme slevový voucher na 800 Kč na první akci Smart Network. Kód pro uplatnění voucheru dostanete ve Spaces nebo se ozvěte nám na marketing@smart-network.cz.

 

Jsme za tuto spolupráci moc rádi a těšíme se, až se s vámi potkáme na některé z akcí pořádaných v prostorách Spaces v Praze! 

 

 

 

 

Autor: Matyáš Hopp

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Nejsme nejdražší, my jsme féroví” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 40. díle se Gabriela zaměřuje na téma: „Nejsme nejdražší, my jsme féroví”.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: SYM Holding, a.s. Seznamte se blíže s naším členem SYM Holding a jeho zástupci Lukášem Tycem a Davidem Kleinem.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace