14. díl "Podnikání pod pokličkou" - Zdeněk Chlubna: inovativní wellnes technologie

16.2.2018
Smart Network

 

úvodním článku jsme Vám představili nový projekt Smart Networku ve spolupráci s fotografem a kameramanem Martinem Kopáčkem. Jedná se o sérii krátkých videí o Vašem podnikání. Nakoukneme pod pokličku a odhalíme úspěchy i úskalí daného oboru.

Ve 13. díle před kamerou promluvila naše členka MUDr. Renata Filipová o metodě AtlasPROfilax®, která Vám pomůže se srovnáním prvního krčního obratle - atlasu. Trpíte migrénou, bolestmi zad či kloubů? A slyšeli jste již někdy o metodě narovnání prvního krčního obratle? Jde o novou metodu, která Vám může pomoci od Vašich problémů. Připomeňte si tento díl ZDE.

 

Inovativní wellness technologie

Jedná se poměrně o nový pojem a pan Zdeněk Chlubna v článku popisuje, jaká byla jeho cesta k těmto technologiím.

"Tyto technologie a firmu jsem si vybral proto, že do svých technologií zapojují vědu.  Například mají patentovaný Biofotonický scaner, který přiložením ruky změří, jak má člověk vyživené tělo. A to se slučovalo s tím co jsem dělal, snažil jsem se na sobě pracovat, hubnout a změnit životní styl. Proto jsem řekl ano a dnes tyto technologie nabízím i lékařům, výživovým poradcům, trenérům a podobně." říká sám Zdeněk Chlubna.

Mezi nejúspěšnější produkty, které popsal pan Chlubna ve videu patří bělící pasta, která má 11 patentů a je velmi kvalitní. Její velký úspěch je také v tom, že lidé fotí své výsledky po použití pasty. Další je bahenní maska, která pokožku zbavuje nečistot. Velký zájem je také o nesmývatelné rtěnky, které se zatím neprodávají ale jedna z prodejních vln bude v březnu.

 

Pokud Vás zaujaly wellness technologie a chcete se o nich dozvědět více, pak shlídněte náš 14. díl.

 

Zaujalo Vás toto video? Pak jej sdílejte a komentujte na YouTube.Pomůžete nám tak s naším cílem - pomáhat si, sdílet poznatky, zkušenosti a především kontakty.

 

I vy můžete mít svoje propagační video...

Slova nedokážou správně zachytit celý rozhovor, atmosféru i tajemství, která nám byla odhalena v tomto videu.

Pokud i Vy máte zájem o video, kontaktujte asistentku Kateřinu Jančíkovou na mailové adrese asistentka@smart-network.cz a v kopii zašlete poptávku také na info@smart-network.cz

Podrobné informace o tomto projektu, průběhu natáčení, informace o cenách i frekvenci natáčení naleznete na následujícím odkazu.

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace