5. díl "Podnikání pod pokličkou" - Máša Vítková

4.7.2017
Smart Network

V úvodním článku jsme Vám představili nový projekt Smart Networku ve spolupráci s fotografem a kameramanem Martinem Kopáčkem. Jedná se o sérii krátkých videí o Vašem podnikání. Nakoukneme pod pokličku a odhalíme úspěchy i úskalí daného oboru.

 

První díl natočili zástupci z Myjómi, družstvo invalidů a připomenout si jej můžete zde.

Ve třetím díle jsme Vám představili CRM systém Anabix s naším členem Štěpánem Musilem a prohlédnout si jej můžete na odkazu zde.

Ve čtvrtém díle jsme pro Vás vyzpovídali charismatického Martina Koleničku z HCA Czechia a video s ním najdete zde.

 

Máša Vítková

Sympatická a vždy usměvavá lektorka a koučka, která se této profesi věnuje již 15 let. Lidé, které vzdělává, ji nabíjí svými postřehy, pochybováním, ale také odvahou zkusit to jinak. 

Pravděpodobně nejdéle se věnuje oblasti tzv. pozitivního postoje, který školí již řadu let. Tento postoj není jen o úsměvech a dobrých náladách, ale především o umění rozhodnout se, o odvaze jít proti proudu a vystoupit z davu. Jedná se o sebepřijetí a víru v sebe a život.

Při svém lektorování spolupracuje také s nadačním fondem Lepší vyhlídky, který se zaměřuje na školení mladých lidí ve věku od 15 do 26 let.

Dalšími oblastmi, kterým se Máša Vítková věnuje, jsou leadership, angažovanost a obchodní dovednosti.

 

Představení nového projektu

Máša Vítková nám v rozhovoru prozradila nový projekt, jehož přípravám se intenzivně věnuje, a který bude spuštěn na podzim roku 2017.

Dle mezinárodních statistik je český národ velice negativní. Stále slýcháme o našich slabých stránkách, o tom, co bychom měli vylepšit a jak na sobě pracovat. Silné stránky bereme za automatické a neustále si připomínám jen ty špatné. Lidé si pak nevěří a nevěří také v to, že může být lépe.

A to chce právě Máša Vítková změnit! Připravuje tedy intenzivní výcvik seběvědomí, který bude v délce jednoho týdne a můžete věřit, že se z Vás stane úplně jiný člověk.

 

Celý projekt i jeho náplň Vám jistě nejlépe představí sama Máša Vítková. Tak se pohodlně usaďte a pustťe si naše společné video.

 

I vy můžete mít svoje propagační video...

Slova nedokážou správně zachytit celý rozhovor, atmosféru i tajemství, která nám byla odhalena v tomto videu.

Pokud i Vy máte zájem o video, kontaktujte asistentku Kateřinu Jančíkovou na mailové adrese asistentka@smart-network.cz a v kopii zašlete poptávku také na info@smart-network.cz.

Podrobné informace o tomto projektu, průběhu natáčení, informace o cenách i frekvenci natáčení naleznete na následujícím odkazu.

 

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace