Projekt "Podnikání pod pokličkou"

22.2.2016
Smart Network

Smart Network ve spolupráci s Martinem Kopáčkem pro Vás připravil projekt, do kterého se může zapojit každý člen našeho klubu! 

 

Cíle našeho projektu?

Tímto projektem chceme pomoci především všem našim členům, a to s propagací jejich podnikání a pomoci jim v jejich rozvoji

"Podnikání pod pokličkou" je série videí, která mají prezentovat vždy konkrétního podnikatele a jeho firmu. Jsou to krátká, 10 až 20minutová videa, ve kterých můžete představit velice stručně Vaše podnikání. Naší myšlenkou je ptát se na otázky, na které by se ptali Vaši potenciální klienti či spolupracovníci.

 

Jak příprava a samotné natáčení probíhá?

Než video vznikne a je možné se s ním prezentovat nejen na internetu, předchází tomu několik kroků, které musíme společně projit:

  1. Objednání. Nejdůležitější je domluvit si natáčení - objednávky zasílejte na e-mail asistentka@smart-network.cz.
  2. Termín. Dohodneme s Vámi termín, který vyhovuje všem stranám - je důležité dohodnout termín tak, aby vyhovovalo také světlo pro natáčení (dopolední a odpolední hodiny)
    1. Martin Kopáček v pozici režiséra a kameramana
    2. Gabriela Mrkvicova v roli moderátorky a redaktorky
    3. Vy v roli hlavního hrdiny, bez kterého video nelze natočit :-)
  3. Místo natáčení. Cena se mění dle města a místa natáčení. To si volíte Vy sami. V Brně máte možnost natáčení v kanceláři Podnikatelského klubu Smart Network, které je zahrnuto již v ceně.
  4. Předpřipravíme otázky, které považujeme za relevantní, a následně Vám je odešleme ke kontrole. V tomto čase si připravíte i odpovědi (otázky je možné změnit či upravit tak, aby se co nejvíce hodily pro vaše konkrétní zaměření. Některé otázky také vznikají přímo při natáčení.).
  5. V dohodnutý termín se dostavíte 15 minut před dohodnutým natáčením a bude s Vámi natočeno výsledné video! :-)

 

Doplňující informace

Jelikož Vás má toto video reprezentovat, je nutné na natáčení zvolit vhodné oblečení (business casual). Nebojte se barev, ať je Vaše video veselé a hravé.

Celé natáčení zabere 1 - 2 hodiny.  Každý z nás je jiný a před kamerou se můžete cítit nejistě. Nebojte se! Natáčení probíhá v kanceláři Smart Networku - Vodařská 2, Brno. Jedná se o klidné prostředí a budete tam vždy pouze Vy, kameraman Martin a moderátorka Gabriela. Pokud se sami bojíte, můžete video natočit se svým obchodním partnerem. Vezměte si s sebou 2 - 3 varianty oblečení, vizitky, roll-up, letáčky, jiný Váš promo materiál - např. vzorky, přístroj či knihu.

Po zpracování videa Vám bude zasláno ke schválení, a teprve poté si jej dovolíme uveřejnit na našem YouTube kanále. 

Video je Vám k dispozici a můžete jej použít na Vašem webu, YouTube kanále a posílat jej před pracovní schůzkou. Ušetříte tak čas, který byste věnovali odpovědím na otázky.

Jelikož chceme pro Vás vždy to nejlepší, pracujeme na kvalitě a hlavně propagaci těchto videí. Natočením to zdaleka nekončí! Další bonusy, které od nás získáváte jsou:

  • nahrání videa na YouTube, odkud toto video můžete sdílet. Zde video zůstane po dobu existence Podnikatelského klubu Smart Network.
  • vytvoření PR článku na webu Smart Network
  • rozeslání kampaně speciálně jen s Vaším videem tradičně v neděli po obědě na celou databázi kontaktů (aktuálně cca 2.500)
  • propagace na Facebooku Smart Networku a Facebooku Gabriely Mrkvicové - networkerky
     

Dále s Vámi Gábi konzultuje otázky, připravuje Vás a případně doladí pudrem či doporučením oblečení. To je nejen součástí, ale také samozřejmostí :-)

 

Na kvalitě pracuje také Martin a můžeme Vám zaručit, že videa jsou natáčena ve full HD kvalitním kamerovým zařízením, které Martin pořídil právě kvůli našemu společnému projektu. Zlepšujeme také kvalitu světla a zvuku (mikrofonů). 

 

CENA 10 - 20MINUTOVÉHO VIDEA

  • 7900 Kč bez DPH pro natáčení v Brně
  • cena v jiných městech se může lišit
  • určeno pouze pro členy

Ceny jsou platné od 11.11.2017.

 

V případě Vašeho zájmu se hlaste na e-mail asistentka@smart-network.cz. Frekvence natáčení bude přibližně 1 video za 14 dní. Záleží ovšem na časových možnostech všech zúčastněných stran. Vše s Vámi dohode asistentka v e-mailové komunikaci :-)

 

 

 

 

Shlédněte první úvodní video, ve kterém Gabirela Mrkvicová představuje tento projekt:

Všechny díly již natočených videí můžete najít na našem YouTube kanále ZDE!

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace