CEO KLUB se osvědčil a zájem dál roste

11.6.2019
Smart Network

V lednu roku 2019 vypustil Podnikatelský klub Smart Network do světa novinku – SMART CEO KLUB. Vytvořili jsme ho na základě vašich potřeb a požadavků přímo na míru.

Je to ideální kombinace BOARDU, MASTERMINDINGU a NETWORKINGU.

 

Co je to CEO KLUB?

Poslechněte si minutové představení CEO KLUBU přímo od zakladatelky Smart Networku.

Klub je určen pro majitele a majitelky firem, kteří mají zaměstnance a chtějí se radit s podnikateli na stejné profesní úrovni a navzájem se inspirovat.

Plánujeme brzy otevřít již 3. a 4. CEO KLUB - 3. CEO KLUB v Brně a 1. CEO KLUB v Praze.  Všechny kluby jsou samozřejmě přístupné zájemcům ze všech měst ČR i SR.

 

A co Vás v CEO KLUBU čeká?

  • uzavřená skupina 12 členů
  • jednou měsíčně 6 hodin
  • 24 zajímavých hostů - 2 na každém setkání
  • 2 hodiny MASTERMINDINGU jednoho z členů
  • 30minutová prezentace jednoho z členů a

členství ve SMART BUSINESS KLUBU, kterého můžete využít vy anebo jiný zástupce vaší firmy k prezentování a získání kontaktů (obchodník, HR, marketingový manažer atd.) Více o BUSINESS KLUBU ZDE.

Klub je po odstartování na rok uzavřen a nejde již do něj jako člen vstoupit.

 

Jak CEO KLUB probíhá?

 

Chcete se stát členy našeho SMART CEO KLUBU?

Pak neváhejte a vyberte si Prahu nebo Brno - které budou startovat začátkem roku 2021.

Kontaktujte telefonicky již teď Gabrielu Mrkvicovou +420 775 649 843 a zarezervujte si své místo.  

Počet míst je pouze 12 členů na jeden CEO KLUB.

Nové CEO KLUBY začnou poté, co vybereme 12 vhodných členů, kteří se k sobě hodnotově i byznysově hodí.

Začátek bude záležet i na aktuální situaci dle povolení akcí.

 

CEO_letak_BRNO.jpg

 

CEO_letak_PRAHA.jpg 

Co řekli o CEO KLUBU členové?

Michal Fiala

Žaneta Burkotová

Matěj Staněk

Zbyněk Nejezchleba

Jiří Němec

Petr Horký

Julie Kamanová

Michal Strach

Jaromír Kohlíček

Beáta Nevědělová

Žaneta Burkotová

 

Beata Nevědělová:

"Členem Smartu jsem už rok a měla jsem tu čest, jako jedna z prvních navštěvovat CEO klub, což je nový produkt Smartu od ledna 2019. V klubu se mi velmi líbilo a potkala jsem spoustu zkušených podnikatelů, díky kterým se rozšířily moje obzory. Program je tu bohatý a je to profesionálně organizované. V klasickém Smartu (networking) jsem vždy strávila příjemný čas s milými, inspirativními lidmi, kteří Vám ochotně pomůžou s tím, v čem oni ve svém oboru podnikání vynikají."

Petr Horký:

"Díky Gabi a jejímu klubu Smart Network jsem se potkal se spoustou zajímavých lidí a díky tomu jsme získali pár zakázek nebo inspiraci do firmy. Nyní jsem v CEO klubu Smart Network a díky tomu jsem potkal zajímavé lidičky a na každé setkání se těším, protože tam naberu spoustu inspirace a energie mmo jiné i díky zajímavým hostům a MasterMindingu." 

Matěj Staněk:

"Gábi je energická networkerka a moderátorka, se kterou je radost spolupracovat. V současnosti jsem členem brněnského CEO KLUBU, který splňuje veškeré mé očekávání z networkingu na úrovni majitelů společností. Nikdy jsem nezažil či neslyšel o podobném konceptu, který by byl na takovéto úrovni."

Kamil Gric:

"Gabča je energická a komunikativní žena, která ostatním vytváří skvělé prostředí k navazování kontaktů i sdílení zkušeností. Jsem členem jejího brněnského CEO klubu, kde klade důraz nejen na to, aby každé setkání bylo inspirativní, ale také aby pomáhalo účastníkům řešit jejich výzvy či problémy. Navíc sestavila okruh velmi přátelských a otevřených lidí, které je radost každý měsíc znovu potkat." 

Julie Kamanová:  

"Gábi je jedna z inspirativních a energických žen, která je sebevědomá a cílevědomá. Umí propojit v rámci všech svých aktivit podnikatele a umí odhadnout lidi, kteří si mohou být navzájem přínosní. Toto je jí podařilo v podnikatelském klubu CEO Brno, kterého jsem již 10 měsíců členem. Cit na lidi i podnikatele, kteří jsou si vzájemně prospěšní a sednou si, je její největší devizou. Propojuje lidi a firmy v rámci celé ČR. CEO klub je pro mě velkým přínosem, který velmi oceňuji a docením i mnohem později. Setkání majitelů firem v přátelské atmosféře je nenahraditelné. Doporučuji CEO kluby a Smart Network!" 

 

Ing. Monika Bubílková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace