Moderátorka a networkerka na konferenci "Ryba smrdí od hlavy"

4.8.2017
Smart Network

Další vydařená akce moderátorky a networkerky

Dne 10. května 2017 se Gabriela Mrkvicová zhostila role moderátorky a networkerky na konferenci Ryba smrdí od hlavy, kterou pořádala University of Applied Management. 

Už jste se v managementu setkali s frází „RYBA SMRDÍ OD HLAVY?“ ŽE NE? Pak právě všem účastníkům konference bylo umožněno setkat se s lidmi, kteří vědí, že ke správnému fungování firmy je potřeba člověk, který motivuje a je vzorem.

Cílem konference bylo představit teorii podepřenou praxí a dokázat, že začít sám u sebe a uvědomit si své JÁ, je to nejdůležitější. Jedině zdravě a správně fungující HLAVA může vést a motivovat celé „TĚLO“ resp. firmu.

Jednalo se o 1. ročník konference se 110 účastníky.

Více o konferenci se můžete dočíst ZDE.

 

 

Gabriela Mrkvicová - moderátorka a networkerka

Celým dnem provázela usměvavá a přirozená moderátorka Gabriela Mrkvicová, která dokázala vnést na akci patřičnou atmosféru - přátelskou, formální a přesto velice profesionální.

V průběhu dne se starala také o networking - propojování a seznamování jednotlivých hostů. U oběda nikdo nesměl sedět s někým, koho zná.

Její profesionalita se projevovala v každém detailu a to i v tu chvíli, kdy si oblékla šaty v barvách konference a sladila i své šperky a nehty :)

To jen tak někdo pro Vás neudělá!

 

Reference spoluorganizátorky

"Gabi jsme si vybrali k moderování naší první konference s hojnou účastí sta lidí a rozhodně jsme svou volbou nešlápli vedle. Gabriela byla skvělá, celou událostí provedla všechny bez zaváhání a s humorem. Její moderování mělo styl, spád a vtip. Na konferenci jsme dostali jen pozitivní zpětné vazby a ty mimo jiné vyzdvihují Gabi nejen jako moderátorku, ale i jako networkerku. Za celý tým UAM ještě jednou děkujeme.

Gabriela Mrkvicová je naprostá profesionálka s neskutečným množstvím energie, kterým dokáže nabít všechny lidi kolem sebe a dodá dynamiku a spád jakékoliv akci. Je úžasná moderátorka, nepostrádá vtip, lehkost a rychlé reakce na měnící se situaci. Ty zvládá vždy s úsměvem a hladce vybruslí z jakéhokoliv odchýlení od tématu. Ví, kdy se má co říct a jak se to má podat, aby pro všechny byla akce, kterou moderuje, jedinečný zážitek. Gabriela je také úžasná networkerka, je vidět, že svou práci bere jako poslání a koníček. Umí neskutečným způsobem přirozeně propojit lidi. Nikdy během jejího networkingu nevznikne situace, že by někdo postával sám v koutě. A kdyby náhodou někdo do toho kouta měl nakročeno, Gabriela se o to hbitě postará. Motivuje lidi ke komunikaci a získávání kontaktů mezi sebou a dokáže z toho udělat víc než příjemnou zkušenost."

Děkujeme za pěknou referenci Aleně Drábkové z University of Applied Management.

 

"Gabi, dnes na konferenci to bylo super! Dala jsi tomu fakt akční náboj a vtip. Přitom to bylo stále profesionální. Děkuji". Děkujeme za referenci účastnici konference Máši Vítkové.

Ing. Kateřina Jančíková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Proč jít do podcastu?” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 38. díle se Gabriela zaměřuje na otázku: Proč jít do podcastu?
Detail článku
Smart Network
Člen Za hranicemi běžného: Skupina WIV group transformuje investice do nemovitostí WIV group je nemovitostní skupina, která vznikla propojením tří silných subjektů.
Detail článku
Smart Network
Smart Trapná nebyla a jako networkerka také zazářila! Přečtěte si o premiérové akci Stand up s networkingem Gábi Mrkvicové!
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace