Partner vánočního NETWORKINGU 2015: Petra Sedláková

7.12.2015
Smart Network

Petra Sedláková - Visual Concept

,,Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.“ Picasso Pablo

Tady u tohoto moudra jsem se kdysi zastavila a uvědomila si, jak moc je důležité, dělat svoji práci svědomitě a vždy tvořit tak, aby vznikalo právě to zmiňované ,,slunce“. Samozřejmě to obnáší spoustu práce na sobě, a i když se něco nedaří, tak to jen tak nevzdat.

Moje dnes už čtrnáctiletá praxe je toho důkazem. Ve své podstatě jde stále jen o jedno. O krásu. Dělat lidi krásné, krásnější a sebevědomější. Ať už ženy nebo muže.

Může se to zdát jako klišé, ale opak je pravdou. Vypadat a cítít se dobře, znamená mít úctu sama/sám k sobě a také k tomu, s kým právě trávíme čas, ani u pracovních jednání neuškodí.

Jaká byla moje cesta k Visual Concept?

Vlasy, make-up, styling. To je Visual Concept v mém podání.  Kombinace správných barev a střihů. Ať už ve vlasech nebo oblečení s dokonalým líčením. Když umíme tyhle tři aspekty sladit, pak zákonitě vypadáme vždy skvěle!

V patnáci letech jsem se rozhodla jít na učební obor kadeřnice. Práce s vlasy mě bavila, i když ne vždy jsem byla schopna dodržet zadané úkoly. Často se projevovala moje individualita, ale já věděla, že u téhle profese už zůstanu.

Make-upu jsem se začala věnovat o pár let později, kdy jsem zjistila, že je dobré si své zákaznice přelíčit, aby nově vytvořený účes ještě více vynikl. Někdy když jsem viděla, že hlava dobrý a outfit všelijaký, tak jsem začala studovat i styling. V té době z toho už začal vnikat takový koncept. Dnes Visual Concept.

 

V citátu Picassa také zaznělo, být moudrý a to mě inspiruje na sobě pracovat i po jiných stránkách a stále s pokorou.

Kateřina Jančíková - redaktorka

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali ” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 39. díle se Gabriela zaměřuje na téma: Jak se efektivně a jednoduše představit, abyste zaujali.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Petrem Opavou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Petr Opava, umělec, muzikant, herec, lektor, skladatel a učitel hudby.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace