Představení člena: WIV group CZ&SK s.r.o.

19.1.2024
Smart Network

Ahoj! My jsme WIV group. Jsme investiční nemovitostní skupina, která bourá stereotypy na nemovitostním trhu v České republice, kde nakupujeme a spravujeme nemovitosti. Na Slovensku se věnujeme primárně zpřístupňování komplikovaných pozemků z dědických řízení, developmentu a scelování parcel.

Tím, že se pohybujeme ve vysoce konkurenčním prostředí jsme se rozhodli, že budeme dělat věci trošku jinak než ostatní. Celá naše skupina je ztělesněním těžké práce našich zakladatelů, jejichž myšlenkou bylo přivést na nemovitostní trh firmu, které upřímně záleží na svých klientech. AS_OS_JF.jpgVytvořením WIV group se dalo dohromady více než 13 let zkušeností z oblasti developmentu, privátního bankovnictví a správy nemovitostí.

Našimi aktivitami se snažíme přinášet do investic a do nemovitostí silnou morální hodnotu tak, aby potřeby každého jednoho jedince byly co nejlépe možně naplněny. Ať už se jedná o klienta, který hledá bydlení pro sebe a pro svou rodinu, nebo klienta, který potřebuje svoji nemovitost okamžitě prodat, nebo dokonce klienta developera, který hledá pozemek pro svůj nejnovější projekt.

tym_1.jpgŠíříme naše know-how a přispíváme k osvětě nemovitostního trhu. Vidíme v něm totiž velký potenciál, který bychom rádi sdíleli i s ostatními. Právě proto jsme vytvořili vlastní Československý nemovitostní podcast, kde spoluzakladatel skupiny a obchodní ředitel, Ing. Jakub Flek, MSc., vede rozhovory s odborníky a předními experty na daná témata.

Ve WIV group si zakládáme na přímé a otevřené komunikaci. I když jsme všichni samostatné jednotky, pracujeme společně v souladu a navzájem se doplňujeme tak, abychom dosahovali nových výšek. Každý z nás ví, co je jeho role a jakou má u nás odpovědnost. Zároveň se všichni neustále vzděláváme a posouváme společně vpřed, takže se nikdy nenudíme. Nejsme jen kolegové, ale také přátelé, kteří se mohou spolehnout jeden na druhého.

tym_2_orez.jpg

Není lepší způsob, jak ukázat, kdo opravdu jsme jako prostřednictvím videí, kde mluvíme o naší práci ve WIV group a o tom, co pro nás znamená. Tak se přesvědčte sami!

 

  • otázka: Jak vnímáš firemní kulturu WIV group a do jaké míry se s ní ztotožňuješ?

Adéla Šašinková: ve WIV group v podstatě rozvíjíme tradiční postupy na trhu s nemovitostmi a přinášíme do něj morální hodnotu a to je naše vize a je to i jeden z hlavních důvodů, proč jsem tady tak šťastná, protože od jisté chvíle jsem přestala vnímat nemovitosti jenom jako konstrukci z betonu a cihel, která má nějaké základy, střechu, okna, dveře a podobně, ale vidím i ty rodiny, které v nich našli svůj domov. Investoři, obchodní partneři a klienti, kteří s námi spolupracují a kteří s námi investují, tak neinvestují jen do nemovitosti, nebo do cihly, jak se říká, ale investují do něčeho smysluplnějšího a investují do naší lepší budoucnosti. Takže ano, ztotožňuji se s firemní vizí a jsem hrdá na to, že mohu pracovat v kolektivu, který to má stejně a který věnuje svůj čas a úsilí tomu, aby tvořil lepší budoucnost pro společnost.

 

  • otázka: Jak se cítíš v průběhu svého běžného pracovního dne?

Sára Gažiová: během svého pracovního dne se cítím motivovaná, produktivní a spokojená díky lidem, kteří ve WIV group pracují a díky práci, která mě baví a naplňuje. I když je to někdy náročné, pozitivní momenty u nás jednoznačně převažují a umíme si to s kolegy udělat tak, aby nám tu bylo dobře, ať už v pracovní době nebo mimo ni.

 

  • otázka: Cítíš, že tím co děláš přispíváš k něčemu smysluplnému?

Tom Nečas: ano, cítím, že moje práce jako obchodníka ve společnosti WIV group má smysl a přináší přidanou hodnotu. Pracuji na vývoji a rozvoji obchodních příležitostí a strategií, které pomáhají prosperovat našemu týmu. Mám radost z toho, že mohu být součástí dynamického podnikatelského prostředí a pomáhat naší společnosti k růstu a úspěchu.

 

  • otázka: Co pro tebe znamená WIV group?

Marek Fischer: já jsem měl to štěstí, že jsem byl ve WIV group od samého počátku. Když jsme začínali, tak jsme tady byly pouze ve čtyřech lidech a rozrostli jsme se do velké rodiny. A co pro mě WIV group znamená? Především je to takový životní lifestyle, kde vlastně se můžu realizovat a vnímám to taky jako velkou rodinu. 

 

  • otázka: Jak bys popsal mezilidské vztahy ve firmě?

Jakub Konečný: já se vidím jako silně extrovertní osoba. Už odmala tak pro mě byl nejdůležitější ten kolektiv, ve kterém jsem, ve kterém pracuju a i dlouho nedokážu dělat věci, které mě moc nebaví. Proto tady se mi líbí to, že jsou tady lidé ve stejném věku, jako jsem já a máme spolu stejné koníčky, troufnu si říct, že i stejný smysl pro humor, máme podobné myšlenky a ambice, a proto ten náš vztah tak není jenom na té kanceláři, jenom v té práci, ale dost často tak je to i mimo ni. Jo, proto spolu chodíme sportovat, chodíme na různé akce, jak na hory a nebo jdeme si jen někam sednout na dýmku, udělat si hezké odpoledne. A i když ty lidi už vidím skoro v kuse každý den, tak pořád se těším, že je znovu uvidím ten další den, a proto mě ta práce tady tak neskutečně baví.

 

logo

Autor: WIV group CZ&SK s.r.o.

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: SYM Holding, a.s. Seznamte se blíže s naším členem SYM Holding a jeho zástupci Lukášem Tycem a Davidem Kleinem.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace