Představení člena: Kate Stylová poradna

25.8.2023
Smart Network

Představ našim čtenářům, co je předmětem tvé činnosti.
Jsem osobní stylistka v mé Stylové poradně. Pomáhám ženám a mužům cítit se skvěle ve svém těle i oblečení a zvýšit svou sebejistotu. Vím, jak obléct každý typ postavy a naladit se na svůj styl. Pomáhám formou individuální služby v šatníku a na nákupech nebo školím na mých kurzech Osobní styl pro veřejnost nebo ve firmách. Vnímám, že stylingová pomoc má velký smysl třeba i při zavádění jednotného firemního oděvu. Když si 3 lidé obléknou stejný střih a barvu, vždy to dopadne tak, že někomu bude ta věc lichotit více a někomu méně. Cítíme se, jak vypadáme, a naopak. Ovlivňuje to, jak jsme úspěšní. V práci i soukromí.

 

Kate_style_days.jpg


Jak dlouho se věnuješ této činnosti a co tomu profesně předcházelo?
Oficiálně od roku 2013, kdy jsem si udělala rekvalifikaci na obor módní stylista a začala aktivně budovat klientelu. Jsem původně učitelka a i nyní s klienty spolupracuji tak, že je učím, aby nové poznatky a stylové vychytávky zvládli sami aplikovat. Profesně jsem si prošla více než 10 let učením a lektorováním, než jsem se dostala k marketingu a obchodní činnosti pro různé značky. Všechny tyto profesní zkušenosti mi pomohly nasměrovat se k založení vlastní značky.


Co tě na tvé práci nejvíce baví?
Poznávání nových lidi a komunikace. Naslouchání a nacítění se na to, co daná osoba vyzařuje a kreativní přemýšlení, jak to maximálně podpořit oblékáním.


Kde jsi získala zkušenosti?
Myslím, že oblékání a styling mě doprovází od mala. Trávila jsem čas u maminky v obchodě, kterému se tehdy říkalo textil a látky. Vedla celý obchod sama, věnovala se zákazníkům individuálně, dokázala poradit. Rádi se k ní vraceli. Když jí přišlo zboží, musela si polepit výlohu, aby se stále někdo nedožadoval dovnitř. Mé oko také podpořilo, že mě v dětství prarodiče brali na cesty do zahraničí, kde jsem mohla vidět módu, která v Česku nebyla a pak jsem doma chtěla od mamky ušít různé modely. Že se dá lidem pomáhat v oblékání a osobním stylu i jinak než přes vlastní obchod, a existuje něco jako módní stylistka, jsem zjistila až v dospělosti. Založila jsem si blog Chic Cocktail, který je mixem stylových rad a celkem obsáhlým zdrojem informací. Díky němu mě našlo a oslovilo mnoho klientů a firem.

 

Kurz_detail (2).jpg


Co chystáš do budoucna?
Myslím, že Stylová poradna působí jako značka, která má svůj tým profesionálů, ale zatím tomu tak není a jsem na všechny role sama. Do budoucna tedy plánuji postupně tvořit tým a společně ještě víc šířit to, že styl není závislý na věku, váze, ani typu postavy a každý může vypadat a cítit se skvěle. Mým snem je mít pro Stylovou poradnu inspirující prostor.

 

malé_černé_základy_ukázka (3).jpg

 

Proč ses stala členem klubu SN a co tě do klubu přivedlo?
Díky kurzu Osobní styl jsem se propojila se skvělou Gábi Mrkvicovou. Dali jsme si videohovor, rozuměli si a Gabi mě pozvala na Smart B2B akci. Byla tam skvělá atmosféra a hned na této první akci jsem poznala firmy, se kterými nadále spolupracuji. Došlo mi, že členství v podnikatelském klubu pro mě má, jakožto jediného podnikatele u nás v rodině, velký smysl. Potkávat lidi, kteří to myslí s rozvojem podnikání a své firmy vážně, je inspirující.


Co bys poradila podnikatelům v dnešní uspěchané době?
Setkávej se naživo. Překonávej své hranice. Pěstuj pozitivní myšlení a nikdy to nevzdávej.

 

backstage_photo_2.jpg

 

Reference:
e-shop s nabídkou všech služeb/stylová a dárková poradna 
živý kurz Osobní styl
video z kurzu
blog 

Autor: Mgr. Kate Ziegler

Další články

Smart Network
Člen Představení člena: Stanislav Kachlík a společnost ITIS Partner s.r.o. Seznamte se blíže s firmou ITIS partner a jejím majitelem Stanislavem Kachlíkem.
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: "Proč jít na ONLINE networking Smartu?" V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 41. díle se Gabriela zaměřuje na téma: "Proč jít na ONLINE networking Smartu?"
Detail článku
Smart Network
Smart SMART TALK inspirace: „Nejsme nejdražší, my jsme féroví” V rámci série dílů inspirace se Gabriela zaměřuje na networking a mýty, které s ním jsou spjaté. V tomto 40. díle se Gabriela zaměřuje na téma: „Nejsme nejdražší, my jsme féroví”.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace