Představení člena: Studio Kalior – Leni a Nikki

Smart Network
15.6.2023
Autor: Nikola Vránová

Vítejte ve studiu Kalior, vašem útočišti pro tělo a duši. Naše cesta začala před několika lety a naší hlavní myšlenkou bylo vytvořit místo, kde by si každý mohl najít chvilku pro sebe a nechat svůj stres za dveřmi. V dnešním uspěchaném světě lidé často zapomínají na sebe a své potřeby a proto vzniklo studio Kalior.


Jako maminka a dcera jsme měly vždy sen vytvořit společně místo, kde každý najde to své a odejde s uvolněným pocitem, dávkou sebevědomí a spokojený sám se sebou. Zkrátka místo, kam se budete chtít vracet. Obě jsme do našeho studia daly především srdce a s láskou se teď obě věnujeme tomu, co nás opravdu baví a naplňuje.


Našimi ideálními zákazníky jsou všichni dospělí, kteří hledají relaxaci, odbourání napětí a pocit harmonie mezi tělem a myslí. Ať už jste vyčerpaný rodič, manažer pod tlakem nebo student uprostřed zkouškového období - v Kalioru naleznete to pravé osvobození.


Co nás dělá unikátními? V první řadě je to naše široká nabídka masáží.
Od: 
- klasických a relaxačních masáží přes
- ruční lymfatickou masáž,
- reflexologie plosky až po
- baňkování nebo lávové kameny

 

87F19D66-1267-4701-A312-3FC3911488CA.jpeg

 

Ale studio Kalior nenabízí jen masáže. Máme tu také rychlou a zdravou metodu opálení - nástřik opálení. Tento proces trvá maximálně 20 minut a výsledek vydrží 7-10 dní. Nástřik je vhodný pro každého a ideálně se hodí před akcemi, oslavami, svatbami nebo tanečními soutěžemi.

 

3E66B7A6-E062-46FE-A3A9-966718E4CD26.jpeg


A co teprve naše Terapie psycho-energetické transformace? Tato terapie vás provede vaším nevědomím, kde jsou skryta vaše traumata a bloky. Pracujeme s nimi pomocí různých metod, jako je například EFT - metoda emoční svobody. Je to právě váš emocionální stav, který ovlivňuje vaše jednání, a my se zaměřujeme právě na tyto emoce.

 

Ve studiu Kalior jsme hrdé na to, že nabízíme unikátní kombinaci služeb pro tělo i duši. Naším cílem je pomoci vám najít harmonii ve svém životě prostřednictvím relaxace, léčby a transformace.

 

462C1BA9-857B-4132-B0DB-E78EDE1F877F.jpeg


Výjimečnými nás dělá to, že se o vás postaráme jako o nikoho jiného. U nás budete mít vždy pocit, že veškerý čas je věnovaný jen vám. Naše přátelská povaha, široká nabídka služeb a individuální přístup z nás dělají místo, kde si budete přát se vracet znovu a znovu.

 

Navštivte nás ve studiu Kalior a zažijte to sami. Těšíme se na vás!