Představení členky: Ing. Veronika Svatošová, Ph.D., Mendelova univerzita v Brně

7.10.2020
Smart Network

Co je předmětem Vaší činnosti?

Již 7 let pracuji jako akademický pracovník na Mendelově univerzitě v Brně, Fakultě regionálního rozvoje a mezinárodních studií. Přednáším nejen naším studentům o podnikové ekonomice, financích, managementu a podnikání a pracuji na vědecko-výzkumných aktivitách a projektech se zaměřením na strategii malého a středního podnikání.

Já na přednášce 1.JPG

Jak dlouho se věnujete této činnosti a co tomu profesně předcházelo?

V akademickém prostředí se pohybuji již více než 10 let. Této zkušenosti předcházela jistá praxe ze soukromého sektoru a zejména univerzitní studium, které mě podnítilo se vzdělávání věnovat i profesně.

Co Vás na Vaší práci nejvíce baví?

Má práce je flexibilní a velmi kreativní, každý den se mohu těšit na nové podněty od svých studentů, kolegů či spolupracujících partnerů. Je to práce, která vytváří nové hodnoty, proto ve své profesi nikdy nezažiju nudu a stereotyp.

Já na přednášce 5.JPG

Kde jste získával/a zkušenosti?

Zkušenosti oblasti vzdělávání a vědy jsem získala a stále získávám na českých a zahraničních univerzitách, mezinárodních vědeckých konferencích a rovněž podnikatelských akcích a konferencích.

Co chystáte do budoucna?

V současné době pracujeme s vybranými podniky, které jsou zároveň členy Smart Network, na významných vědecko-výzkumných projektech a s dalšími manažery a podnikateli se domlouváme na spolupráci v pedagogické oblasti (organizace tematických přednášek, workshopů a seminářů).

Já na přednášce 3.JPG

Proč jste se stal/a členem klubu SN a co Vás do klubu přivedlo?

Vzhledem ke skutečnosti, že také přednáším o podnikání a managementu, hledala jsem podnikatele a manažery, kteří by mohli zprostředkovat našim studentům své zkušenosti z praxe a propojit tak teoretické poznatky s poznatky z reálné praxe. Tento koncept považují naši studenti, tak i samotní podnikatelé za velmi přínosný. Členem Smart Network jsem již pátým rokem, což ukazuje, že členství pro akademické i podnikatelské prostředí je velkým přínosem nejen v oblasti pedagogické i vědecko-výzkumné.

Co byste poradil/a podnikatelům v dnešní uspěchané době?

Krize není hrozba, ale příležitost. Využijte potenciál inspirativního prostředí kolem Vás.

Já na přednášce 4.JPG 

 

Bc. Kateřina Sedláčková

Další články

Smart Network
Smart SMART TALK rozhovor s Lucií Spáčilovou Hostem dalšího dílu podcastu SMART TALK s Gabrielou je Lucie Spáčilová, zakladatelka společnosti Performia s.r.o. pro Českou republiku.
Detail článku
Smart Network
Člen Oslavte s Českými překlady 20 let existence 20% slevou na váš překlad Tento rok je pro překladatelskou agenturu České překlady plný dvojek. Slavíme 20 let na trhu, 2 roky členství v klubu Smart Network a také jsme získali 2. místo v soutěži společensky odpovědných malých firem z Olomouckého kraje.
Detail článku
Smart Network
Člen Představení člena: Anička Schwarzová - Odstraňte bariéry: Jak usnadnit cestu B2B klientům k vašim službám Přečtěte si více o Aničce Schwarzové a firmě Novitim.
Detail článku
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network
Smart Network

KONTAKT

info@smart-network.cz Smart Network
+420 775 649 843 Smart Network
Informace o používání cookies Smart Network
Spisová značka: C 81849, vedená u Krajského soudu v Brně Smart Network
GDPR
Smart Network
Smart Network Smart Network Business Center s.r.o.
Smart Network IČ: 02607450, DIČ: CZ02607450
Smart Network Sídlo: Loosova 578/9, Lesná,Brno, 638 00
Smart Network Kancelář: Centrum Viktoria, Vodařská 2, 619 00 (2. patro)
Smart Network Úhrada vstupného na akce:
CZK: 2700633772/2010
fb tncz linked in google fb warengo google spotify apple podcasts

aplikace Podělte se s námi o kvalitu provozovaných služeb aplikace